Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă: Nu eram beat. Mai era un om, şi el la fel legat ca şi mine (VIDEO)

Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă: Nu eram beat. Mai era un om, şi el la fel legat ca şi mine (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Sep 2015, 17:14
Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă: Nu eram beat. Mai era un om, şi el la fel legat ca şi mine (VIDEO) Eveniment

Dezvăluiri incredibile în cazul bărbatului din Slatina, legat cu cearşafuri de patul de spital, informează B1 TV. Omul susține că, în salon cu el, se mai afla un bărbat imobilizat în acelaşi mod.

El precizează că nu era deloc băut şi nici nu a fost agresiv, aşa cum acuză medicii.

Bărbatul de 49 de ani a fost adus la Spitalul Judeţean din Slatina, săptămâna trecută, cu o criză de sevraj pe fondul unei infecţii osoase la care, spun medicii, a contribuit şi faptul că omul băuse prea mult.

Internat pe secţia Boli contagioase, pacientul a fost imobilizat de mâini şi de picioare cu o funie încropită din trei cearşafuri.

Bărbatul a fost însă externat a doua zi, după ce mai multe fotografii cu el au apărut pe facebook.

Omul nu înţelege nici acum de ce a fost legat şi acuză că această metodă este o practică obişnuită la unitatea din Slatina.

Angajaţii spitalului susţin însă contrariul: omul era extrem de agitat şi exista riscul să-şi facă rău. Lucru susţinut şi de pacienţii internaţi în acelaşi salon.

În urma fotografiilor, conducerea Spitalului din Slatina a anunţat că va avea o şedinţă cu toţi şefii secţiilor medicale pentru ca aceste improvizaţii să nu mai fie folosite la imobilizarea pacientilor.

Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă


Citeşte mai multe despre:   Stiri Slatina