Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, atac la triada Dungaciu- Guşă- Plahotniuc: Proprietari de televiziune cu guşe care te televizează cu toate inepţiile au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc

Traian Băsescu, atac la triada Dungaciu- Guşă- Plahotniuc: Proprietari de televiziune cu guşe care te televizează cu toate inepţiile au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc

Un articol de: - 17 Apr 2018, 21:16
Traian Băsescu, atac la triada Dungaciu- Guşă- Plahotniuc: Proprietari de televiziune cu guşe care te televizează cu toate inepţiile au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Eveniment

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa triadei Dan Duganciu - Cozmin Guşă - Vladimir Plahotniuc în urma unor afirmaţii făcute de primul în presa de peste Prut în care susţine că partidul a cărui preşedinte onorific este Băsescu ar fi "partid marionetă” inventat de Plahotniuc pentru a rupe din voturile unioniştilor, iar declaraţiile de unire semnate de peste 150 de consilii locale din Republica Moldova ar fi "manipulare".

Traian Băsescu îl numeşte pe Dan Dungaciu drept o "conservă moscovită" care se activează când vine vorba de alegeri şi îi transmite analistului că "proprietari de televiziune cu guşe, care te televizează cu toate inepţiile pe care le debitezi ca analist politic, au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc".

Redăm mai jos integral postarea lui Traian Băsescu:

"Dan Dungaciu, o biată conservă moscovită

Analistatul moscovit Dan Dungaciu face două afirmaţii în presa din Republica Moldova:

1. Partidul Unităţii Naţionale (PUN), al cărui preşedinte de onoare sunt, este un „partid marionetă” inventat de Plahotniuc pentru a rupe voturile unioniştilor.

2. Cele peste 150 de consilii locale care, în frunte cu primarii lor, au adoptat hotărâri de Unire simbolice, reprezintă o manipulare. 

Domnule analist moscovit Dungaciu, chiar nu ai ruşine? 

În Republica Moldova, am creat Partidul Unităţii Naţionale (PUN), partid care are ca principal obiectiv promovarea curentului unionist pentru ca oamenii/ cetăţenii Republicii Moldova să înţeleagă că singura soluţie care le garantează şi securitatea şi perspectiva unui trai mai bun este Unirea cu România.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Şi ce să vezi?! În presa din Republica Moldova, apare analistul moscovit Dan Dungaciu, altfel împopoţonat cu titlul de profesor, dar şi cu funcţia de director al Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române, care susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că acest partid ar fi un partid marionetă inventat de Vlad Plahotniuc.

Cunosc teoria. Este inventată de proruși pentru a descuraja funcţionarea oricărui partid curat şi unionist în Republica Moldova.

Dragă domnule Dan Dungaciu, nu ţi-a fost ruşine să faci astfel de afirmaţii ştiind că preşedintele de onoare al acestui partid este Traian Băsescu, fost preşedinte al României?!

Mai mult decât atât, conserva moscovită Dan Dungaciu afirmă că toate cele peste 150 consilii locale, unde primarii şi consilierii au votat simbolic pentru Unirea cu România, ar reprezenta o manipulare.

Şi, ca să vorbesc pe înţelesul tău, ”dragă” conservă moscovită, te-aş întreba cât a costat analiza ta transmisă presei din Republica Moldova prin care jigneşti un fost preşedinte al României, umileşti sute de mii de uninonisti din Republica Moldova, jigneşti peste 150 de consilii locale, multe ONG-uri unioniste conduse şi formate din tineri şi desconsideri o muncă uriaşă a câtorva politicieni din România şi din Republica Moldova pentru ca, mai devreme sau mai târziu, efectele ticălosului Pact Ribbentrop-Molotov să fie anulate prin întregirea ţării. 

PS – Numai pentru Dungaciu: cum vă activaţi voi, conservele muscovite, în campanii electorale… sau ai uitat când, consultant plătit fiind pentru Ghimpu, la 13 ianuarie 2016, l-ai convins să semneze scrisoarea adesată Preşedintelui Moldovei în care cereaţi desemnarea lui Plahotniuc în funcţia de prim-ministru?

Şi încă ceva, Dungaciule: eu nu-l cunosc pe Plahotniuc, dar stăpânii tăi, proprietari de televiziune cu guşe, care te televizează cu toate inepţiile pe care le debitezi ca analist politic, au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc. Ce zici?"

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Cozmin Gusa,   Dan Dungaciu,   Vladimir Plahotniuc