Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BĂSESCU, despre cum minte România TV: La televiziunea lui GHIȚĂ, experți în PROPAGANDĂ plini de URĂ confirmă că, în România, pomii sunt verzi de revelion şi oamenii umblă îmbrăcaţi în cămăşi cu mânecă scurtă

BĂSESCU, despre cum minte România TV: La televiziunea lui GHIȚĂ, experți în PROPAGANDĂ plini de URĂ confirmă că, în România, pomii sunt verzi de revelion şi oamenii umblă îmbrăcaţi în cămăşi cu mânecă scurtă

Un articol de: - 08 Ian 2017, 13:54
Foto: Aktual24 Eveniment

Liderul PMP, Traian Băsescu, a ilustrat într-o postare pe Facebook, scrisă în stilul caracteristic, modul în care România TV dezinformează populația, reușind cu succes să întreacă la acest capitol chiar și Antena 3.

Fostul președinte i-a luat peste picior și pe așa-ziștii experți, altfel plini de ură, pe care televiziunea lui Sebastian Ghiță și cea a lui Dan Voiculescu îi cheamă pentru a consolida minciunile propagate

Ghiţă TV ne oferă imagini şi explicaţii terifiante. Un exemplu de ştire:

Un cetăţean a murit în noaptea de revelion, iar, la înmormântare, calul său nechează îndelung, după care acelaşi cal alb îşi pune capul pe coşciugul celui care decedase chiar în noaptea de anul nou.

Numai că, în jurul calului şi al cortegiului funerar, pomii erau verzi, oamenii care însoţeau mortul erau toţi în cămaşă cu mânecă scurtă şi unii îşi şterg sudoarea specifică zilelor toride de vară.

Cam aşa sunt fabricate şi măsluite şi ştirile politice de la Ghiţă TV.

Mai mult, ori de câte ori au nevoie de consolidarea minciunilor apelează la experţi în propagandă, de altfel plini de ură, precum Abraham sau Bolcaş. Surprinzător, în acest caz nu au fost chemaţi Bolcaş şi Abraham să confirme că, la noi, pomii sunt verzi de revelion şi oamenii umblă îmbrăcaţi în cămăşi cu mânecă scurtă.

Evident, Ghiţă TV a reuşit să întreacă în procesul de dezinformare a românilor chiar şi Gâdea TV”, a scris Băsescu, pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Basescu,   Romania TV,   Antena 3,   propaganda,   manipulare,   ghită,   voiculescu
 
Loading...