Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu a dezvăluit trei momente în care a fost mințit de fostul director SRI George Maior (VIDEO)

Traian Băsescu a dezvăluit trei momente în care a fost mințit de fostul director SRI George Maior (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mar 2018, 21:46
Traian Băsescu a dezvăluit trei momente în care a fost mințit de fostul director SRI George Maior (VIDEO) Eveniment

Fostul președinte Traian Băsescu a dezvăluit în emisiunea Dosar de Politician trei ocazii în care a fost mințit de către fostul director al SRI George Maior când l-a chemat pentru a cere informații.

"Maior m-a mințit doar de vreo 3 ori din câte știu. O dată cu fratele meu când nu am să îi cred pentru nimic în lume că nu au știut ce se întâmplă și ce se pregătește. Reproșul major este că v-am atras atenția din 2012 și vouă și procurorului general. A doua cu Parisul (nr. pozele cu Udrea și Bica), că vezi doamle le-a pus un dușman al poporului. Și trei când îl ascultau pe Andronic și el era consultantul meu", a afirmat Traian Băsescu.

La această dezvăluire Silviu Mănăstire a adăugat o a patra astfel de minciună, dar pe care fostul președinte a declarat că nu o poate trece drept certitudine.

"A patra când a fost scandalul cu Iohannis cu dosarul de incompatibilitate când a zis că Georgescu era plecat din țară, nu era plecat", a adăugat Silviu Mănăstire.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   George Maior,   SRI