Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal uriaș în direct pe B1TV între Traian Băsescu și Liviu Mihaiu: "Slugile lui Vîntu rămân ceea ce sunt"/ "Decât slugile Securității mai bine angajat la mogul" (VIDEO)

Scandal uriaș în direct pe B1TV între Traian Băsescu și Liviu Mihaiu: "Slugile lui Vîntu rămân ceea ce sunt"/ "Decât slugile Securității mai bine angajat la mogul" (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mar 2018, 22:33
Scandal uriaș în direct pe B1TV între Traian Băsescu și Liviu Mihaiu: "Slugile lui Vîntu rămân ceea ce sunt"/ "Decât slugile Securității mai bine angajat la mogul" (VIDEO) Eveniment

Un scandal uriaș s-a stârnit în emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV după ce Traian Băsescu a intervenit în direct și a vrut să îi dea un drept la replică jurnalistului Liviu Mihaiu.

"Niciodată nu l-am cunoscut pe Silvian Ionescu până când am venit la PD și nu am avut niciodata șefi din Securitate pentru că nu am lucrat cu Securitatea la Anvers", a afirmat Traian Băsescu numindu-l pe Mihaiu "mitoman".

Discuția a degenerat, iar cei au schimbat cuvinte dure și acuzații.

"Domnul Liviu este unul pentru care Sorin Ovidiu Vîntu a plătit un milion de euro. Slugile lui Vîntu răman ceea ce sunt", a spus fostul președinte.

"Decât slugile Securității mai bine angajat la mogul", a replicat Liviu Mihaiu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.