Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BĂSESCU: PARCHETUL GENERAL a comis un ABUZ! A pus sechestru pe terenul de la Nana al fiicei mele, deși se recunoștea că a fost un cumpărător de bună-credință (VIDEO)

BĂSESCU: PARCHETUL GENERAL a comis un ABUZ! A pus sechestru pe terenul de la Nana al fiicei mele, deși se recunoștea că a fost un cumpărător de bună-credință (VIDEO)

Un articol de: - 06 Ian 2017, 19:53
Eveniment

Traian Băsescu a negat vehement că el și fiica sa au fost acoperiți de Parchetul General în cazul anchetei privind cumpărarea terenului de la Nana. Mai mult, fostul președinte chiar a acuzat Parchetul că a comis un abuz pentru că a pus sechestru pe teren, deși fiica sa nu a avut nicio calitate în dosar.

”Nu a intervenit Parchetul pentru a opri raportul comisiei parlamentare. Eu am raportul comisiei parlamentare, care nu a constat nimic ilegal în achiziția terenului de la Nana. El a fost preluat de Parchetul General și, prin grija doamnei Sutiman, deși fiica mea nu are nicio calitate în dosar, terenul a fost pus sub sechestru. În condițiile în care se recunoaște că a fost cumpărător de bună-credință! Asta ca să nu mai difuzăm în spațiul public povestea despre cum i-a acoperit Parchetul General pe Băsescu și pe fiica lui. Parchetul General a făcut un abuz unui cumpărător de bună-credință. Constatând că comisia nu poate ajunge la nicio infracțiune, el a preluat pe ultima sută de metri și a pus sechestru pe terenul fiicei mele”, a explicat Băsescu, pentru B1 TV.

BĂSESCU: PARCHETUL GENERAL a pus sechestru pe terenul de la Nana al fiicei mele, deși se recunoștea că a fost un cumpărător de bună-credință

Citeşte mai multe despre:   Basescu,   abuz,   sechestru
 
Loading...