Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment NU stropim succesul!? Băuturile alcoolice, interzise de 1 DECEMBRIE

NU stropim succesul!? Băuturile alcoolice, interzise de 1 DECEMBRIE

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 09:58
NU stropim succesul!? Băuturile alcoolice, interzise de 1 DECEMBRIE Eveniment

Comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă de 1 Decembrie, în Alba Iulia, în proximitatea Parcului Unirii, în zona în care vor avea loc ceremoniile de Ziua Națională, potrivit unei dispoziții date de primarul Mircea Hava.

„Se interzice în data de 1 Decembrie, între orele 8,00 şi 16,30, desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice, la o distanţă de 500 de metri faţă de Parcul Unirii din municipiul Alba Iulia", precizează articolul 1 al dispoziţiei date de edil.

Măsura seamănă face ca reconstituirea Marii Adunări Naționale de la Alba Iulie să fie și mai autentică, dat fiindcă și acum 100 de ani autoritățile interziseseră consumul de băuturi spirtoase pe durata întregii zile.

Dispoziția de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice va fi valabilă în intervalul orar 8.00 și 16.30, urmând să înceteze imediat după terminarea paradei militare. Aceasta a fost comunicată agenţilor economici din zona vizată, precum şi Poliţiei municipiului Alba Iulia, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi Instituţiei Prefectului judeţul Alba.

La Alba Iulia, de de Ziua Naţională, sunt aşteptaţi să participe la ceremonii peste 100.000 de oameni.

Citeşte mai multe despre:   1 Decembrie,   Stiri Alba Iulia