Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment „Bazar Bizar”, cu Mihai Mărgineanu: Fumatul este impozit pe prostie

„Bazar Bizar”, cu Mihai Mărgineanu: Fumatul este impozit pe prostie

Un articol de: - 02 Apr 2011, 22:26
 „Bazar Bizar”, cu Mihai Mărgineanu: Fumatul este impozit pe prostie Eveniment

O nouă ediţie a emisiunii „Bazar Bizar”, a început sâmbătă seară, la ora 21:00, cu deja obişnuitul moment muzical al lui Mihai Mărgineanu, care a interpretat melodia „Trece timpul ca nebunul”.

În fiecare weekend, artistul le propune telespectatorilor o altfel de emisiune, unde manelele şi piţipoancele nu îşi au locul, iar „discoteca” distracţiei de calitate îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela, astfel că asistentele sumar îmbrăcate nu vor avea altceva de făcut decât să... îngheţe.

Mărgineanu, interpretând „Trece timpul ca nebunul”


De această dată, tema emisiunii a fost … prostia: “Uite cât de proşti suntem noi, oamenii, ca să nu zic noi, bărbaţii…După ce că plătim o grămadă de taxe la stat, taxe pentru care la un moment dat poţi să şi mori (…) După ce că plătim atâtea taxe, mai plătim un impozit pe prostie. Pentru că fumatul este impozit pe prostie. Ne-apucăm de fumat dintr-o prostie, pentru că în prostie îşi are înfipt rădăcinile foarte adânc teribilismul”, a spus cântăreţul.

Mărgineanu a găsit şi o soluţie pentru plata impozitelor, fie ea și „radicală”: “Eu dacă mă gândesc la impozitele pe care le am de plată, am zis la un moment dat, le dau ţeapă şi mă sinucid şi n-au de unde să-şi ia banii!”, a declarat cântăreţul în glumă.

Tema emisiunii "Bazar Bizar", prostia


În această ediţie, “asistenta” lui Mărgineanu, actorul Cătălin Neamţu, va interpreta rolul “prostului bazarului”.

Cătălin Neamţu, în rolul “prostului bazarului”


Printre invitaţii emisiunii s-au aflat cântăreţul Aurelian Temişan, fraţii Bacalbaşa, caricaturistul Viorel Baciu, actorii Valentina Fătu şi Cristi Simion de la Teatrul “Constantin Tănase” şi numerologul Anatol Basarab.

Invitaţii emisiunii “Bazar Bizar”Citeşte mai multe despre:   fumat