Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Beatrice Mahler: Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă / La ATI paturile sunt complet pline

Beatrice Mahler: Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă / La ATI paturile sunt complet pline

Un articol de: Maria Zărnescu - 19 Oct 2020, 22:21
Beatrice Mahler: Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă / La ATI paturile sunt complet pline Eveniment

Managerul Institutului Marius Nasta din București a explicat situația din unitatea medicală pe care o conduce. La ATI, paturile destinate pacienților cu COVID-19 sunt pline, iar personalul medical a fst chemat din concediu, pentru a trata bolnavii.

Mahler a declarat, la Realitatea Plus, că situația de la Marius Nasta este din ce în ce mai tensionată. Paturile sunt pline, iar medicii se mobilizează în fiecare moment, pentru a face față situației.

 

Semnal de alarmă față de starea sistemului sanitar

 

Managerul Beatrice Mahler trage un semnal de alarmă cu privire la starea cadrelor medicale, doctorii ce au fost chemași din concediu de odihnă pentru a trata pacienții.

„„De mai bine de o săptămână, în Marius Nasta, situația e tot mai încărcată în ultima săptămână. (...) E un cumul de activitate care suprasolicită fiecare membru al echipei de la Marius Nasta. Toți ne-am mobilizat ca să facem față momentului. (...) Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă. (...) Avem provocări noi, care ne-au făcut să ne mobilizăm. Dar în această situație timp lung nu o să rezistăm”, a explicat ea, pentru sursa citată mai sus.

Totodată, managerul Institutului Marius Nasta susține că există medicamente suficiente pentru tratarea pacienților. „Avem medicamente pentru pacienții COVID, avem o legătură strânsă cu Mnisterul Sănătății. Ne-am dori ca oamenii să respecte regulile, să poarte această mască. Am observat cu toții că purtarea măștii protejează de transmiterea bolii. Ar trebui să o purtăm din casă și până ne întoarcem acasă. La ATI paturile sunt complet pline”, a precizat ea.

Citeşte mai multe despre:   Beatrice Mahler