Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Beatrice Mahler: La Marius Nasta este angajat un pompier, care este în concediu de șase luni

Beatrice Mahler: La Marius Nasta este angajat un pompier, care este în concediu de șase luni

Un articol de: Maria Zărnescu - 22 Feb 2021, 10:47
Beatrice Mahler: La Marius Nasta este angajat un pompier, care este în concediu de șase luni Sursa Foto: Europa Liberă Eveniment

La Institutul Marius Nasta din București este angajat un singur pompier, iar acesta este în condeciu de șase luni. Totodată, Mahler a precizat și că echipamentul din unitatea mobilă de ATI aparține celor de la ISU, iar aceștia vor efectua o serie de cercetări și vor reveni cu precizări în acest sens.

„Până în acest moment nu au venit echipele ISU. Echipamentul aparține celor de la ISU și cu siguranță vor face cercetări și vor veni cu declarații în acest sens. În acest moment sunt controalele normale de informare ale Direcției de Sănătate Publice, probabil Inspectoratul Teritorial de Muncă, dar ce este bine este că nici pacienții, nici personalul nu a fost în pericol”, a explicat managerul Beatrice Mahler, luni dimineața.

 

La Marius Nasta este angajat un pompier, dar este în concediu de 6 luni

 

Pompierul de la Nasta este în concediu de aproape 6 luni, după cum a precizat chiar managerul spitalului, în dimineața zilei de luni. La această situație s-ar fi ajuns pentru că omul a ales să combine concediile medicale cu concedii de odihnă. Mai mult decât atât, Beatrice Mahler este de părere că ar fi  nevoie de o schimbare a legislației, ca aceste situații să fie schimbate.

Există angajat un pompier la Marius Nasta, dar, de mai bine de 6 luni, este... mă rog, în concedii...Cocedii medicale întrerupte cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție publică în care personalul nu vrea să lucreze și în care tu, manager și echipa de manangement, are de făcut treaba cu persoane care nu vor și nu se implică în activitatea unui spital.

Iar aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Cu siguranță este nevoie de o re-evaluare a legislației în acest sens pentru că, dacă vrei să faci treaba și dacă vrei să te implici, trebuie să fii prezent. Pentru că până la urmă ești prezent lângă oameni”, a declarat Beatrice Mahler, potrivit Antena3.

 

Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European