Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Beatrice Mahler:  „Singura soluţie şi speranţă pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului"

Beatrice Mahler:  „Singura soluţie şi speranţă pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului"

Un articol de: George Lupu - 04 Dec 2020, 18:01
Beatrice Mahler:  „Singura soluţie şi speranţă pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului" Eveniment

Singura soluţie şi speranţă pentru o viaţă normală este administrarea vaccinului împotriva noului coronavirus, consideră managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler.

 „Singura soluţie şi speranţă pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului. Este adevărat, acest vaccin a fost creat într-un timp extrem de scurt, dar nu trebuie să uităm că a fost creat printr-o metodă de laborator, printr-o metodă de cercetare care în acest moment nu este nouă, este aplicată în tratamentul patologiei oncologice, tratament care este extrem de eficient dacă vorbim de această categorie de pacienţi şi, mai mult decât atât, vorbim de o modalitate de structură a vaccinului care practic nu aduce în organism agentul patogen. (…) Acest vaccin cu siguranţă va fi eficient, pentru că studiile de până în acest moment indică eficienţă de peste 90%, dar nu trebuie să înţelegem această eficienţă ca pe singurul obiectiv pe care îl avem în acest moment. Mai sunt răspunsuri pe care le aşteptăm, vor veni”, a afirmat medicul.

Managerul a spus că se va vaccina, pentru a avea „o viaţă normală”.

„Eu am să mă vaccinez. Sunt sigură că acest vaccin va funcţiona, sunt sigură că acest vaccin îmi va putea oferi libertatea de a trăi o viaţă normală, libertatea ca anul 2021 să fie un an în care nu frica, ci speranţa să fie sentimentul care să predomine fiecare zi a vieţii mele. (…) Dacă ne vaccinăm şi dacă înţelegem că vaccinarea este o soluţie pentru noi românii şi procentul de vaccinare şi dorinţa de a ne vaccina ajunge undeva la 70% din populaţie, probabil că în toamnă vom scăpa de măşti”, a mai susţinut Beatrice Mahler.

Citeşte mai multe despre:   Beatrice Mahler,   campanie de vaccinare,   COVID-19