Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bebeluși vânduți ca la piață, în localitatea ieșeană Slobozia

Bebeluși vânduți ca la piață, în localitatea ieșeană Slobozia

Un articol de: B1 TV - 05 Aug 2013, 18:55
Bebeluși vânduți ca la piață, în localitatea ieșeană Slobozia Eveniment

Caz cutremător în satul Slobozia din Iaşi, unde bebeluşii se vând ca la piaţă. Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, în localitate sunt unele mame care, pentru ceva mai mulţi bani, ar fi dispuse să renunţe fără nicio remuşcare la copiii lor.

Este şi cazul unei femei care a acceptat să-şi vândă copilul nou născut ziariştilor, pentru 50.000 de lei. Cu aceşti bani, ieșeanca voia să-şi cumpere o casă de chirpici şi să-i pună termopane.

Negocierea pentru cumpărarea bebeluşului s-a petrecut în satul Slobozia, din judeţul Iaşi. Jurnaliştii de la Libertatea au făcut o anchetă în urma căreia au descoperit practic cât este de uşor să cumperi un copil.

Pentru doar 10 lei, ziariştii au fost trimişi imediat la o femeie care născuse acum o săptămână şi care îşi abandonase copilul în maternitate.

După ce negocierea a luat sfârşit, jurnaliştii i-au lăsat drept garanţie suma de 200 de lei. Bani pe care mama bebeluşului i-a primit cu braţele deschise.

Femeia le-a spus că mai are 5 copii şi că nu-i ajung banii pe care-i câştigă ca să-i crească. Tocmai de aceea ar fi recurs la un asemenea gest. Ştie însă ce va face cu cei 50.000 de lei luaţi pe bebeluş. Are de gând să-şi cumpere o casă de chirpici şi să-i pună şi termopane.

Cazul nu a ajuns deocamdată în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Iaşi.

Şi nici măcar nu este singurul caz de acest fel din satul ieşean. Potrivit ziariştilor de la Libertatea, au mai fost cazuri în care au fost vânduţi copii. Iar un cumpărător a fost chiar un poliţist dintr-un sat învecinat.

Bebelusi vanduti pentru 50.000 de lei in judetul Iasi
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Stiri Iasi,   bebelusi