Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali a fost sancționat în penitenciar pentru că a dat telefoane de pe cartela unui alt deținut

Becali a fost sancționat în penitenciar pentru că a dat telefoane de pe cartela unui alt deținut

Un articol de: B1 TV - 30 Aug 2013, 09:04
Becali a fost sancționat în penitenciar pentru că a dat telefoane de pe cartela unui alt deținut Eveniment

Viitor sumbru pentru Gigi Becali. Acesta a fost sancţionat de conducerea Penitenciarului Jilava deoarece a folosit, în urmă cu o lună, cartela unui alt deţinut pentru a da telefoane în exteriorul penitenciarului. Acest lucru îi poate da peste cap latifundiarului din Pipera, planurile de eliberare temporară.

Gigi Becali a fost sancţionat dur de Comisia de Disciplina a penitenciarului Jilava pentru că, în urmă cu o lună, ar fi vorbit la telefon folosind cartela unui alt deţinut, pentru a face cumpărături.

El ar fi avut dreptul doar la 20 de minute de convorbiri telefonice, iar acesta ar fi apelat la un alt deținut pentru a-i împrumuta telefonul pentru apeluri suplimentare.

Drept urmare, acesta nu va mai avea drept de muncă timp de 30 de zile. Mai mult, deținutul Gigi Becali nu va mai putea participa nici la activitățile culturale și sportive desfășurate în cadrul Penitenciarului Jilava.

”Nu ştiu de sancţiune, ştiu că era o discuţie în penitenciar legat de faptul că această cartelă nu că a fost folosită, dar ar fi fost o convorbire purtată de domnul Becali. Numai că această cartelă se dă fiecărui deţinut sau oricine solicită şi obiligaţie este să anunţe ce număr se formează. Deci, este făcută convorbirea cu acordul penitenciarului”, a declarat avocata lui Becali, Paula Iacob.

”Bănuiesc că există posibilitatea de a contesta această sancţiune. Părerea mea e că din momentul în care i se dă unui deţinut o cartelă, deci e ceva de care beneficiază şi dacă el nu are nevoie de o convorbire, mi se pare absolut firesc când ai o mâncare în plus să îi dai şi celui de lângă tine acea mâncare şi să nu o arunci la gunoi. Deci mie nu mi se pare ceva greşit să se facă o asemenea predare, o convorbire şi de alt deţinut decât cel ce are cartela”, a completat Iacob.

Becali, sanctionat in penitenciar pentru ca a dat telefoane peste limita admisa
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   penitenciarul Jilava,   detinut