Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali, amintiri din pușcărie: ”La Poarta Albă, am găsit o revistă cu femei...” Ce a avut de spus latifundiarul despre Sebastian Ghiță (VIDEO)

Becali, amintiri din pușcărie: ”La Poarta Albă, am găsit o revistă cu femei...” Ce a avut de spus latifundiarul despre Sebastian Ghiță (VIDEO)

Un articol de: - 31 Ian 2017, 15:22
Becali, amintiri din pușcărie: ”La Poarta Albă, am găsit o revistă cu femei...” Ce a avut de spus latifundiarul despre Sebastian Ghiță (VIDEO) Foto:Fanatik Eveniment

Mai multe imagini filmate în celulele din Penitenciarul Jilava au fost difuzate pe B1 TV. În acestea pot fi văzuți deținuții, dar și paturile suprapuse în care aceștia dorm și mâncarea pe care o primesc.

Miron Cozma a comentat și el condițiile din închisori și a spus că este inadmisibil ca deținuții să doarmă în paturi suprapuse câte trei. Acesta a afirmat că distanța dintre cel de-al treilea pat și tavanul celulei este extrem de mică și l-a invitat pe director să doarmă acolo și să spună dacă a stat liniștit. 

La rândul său, Gigi Becali a povestit că, atunci când a fost el închis, deținuții aveau apă caldă o oră marți și una vineri și, în acest timp, trebuiau să facă baie toți cei chiar și 20 de deținuți dintr-o celulă. De asemenea, el a povestit şi că directorul de la Jilava s-a întâlnit, cel mai probabil, cu Sebastian Ghiţă, pentru a obţine nişte filmări din interior.

Becali, amintiri din pușcărie: ”La Poarta Albă, am găsit o revistă cu femei...”

”Alimentele le țin sub pat, la grămadă, cu chiloții, ciorapii și hainele. Asta e în regulă? Unde își usucă rufele? Unde? Nu au locuri de uscat”, a mai spus el.
Becali a mai afirmat că nu a încălcat niciodată regulamentul penitenciarului, nu a acceptat nici măcar să folosească un cuțit al unui coleg de celulă pentru a tăia un salam și l-a certat pe un alt coleg care avea la el o revistă pentru femei. De asemenea, el a povestit și cum au apărut în presă informații cum că ar fi vorbit la telefon pe cartela unui coleg.

”La Poarta Albă, am găsit o revistă cu femei, am luat-o, am zis Că era ascunsă. A zis un băiat . . ”, a povestit Becali. (...),>ă>ă,>

Am fost filmat cu un telefon. Mai multe filme au fost, dar am înțeles că atuncea Bejan, directorul de la Jilava, s-a întâlnit cu un patron sau director de televiziune, adică de la RTV, probabil cu Ghiță sau cu cine, că i-a spus lui Virgil, lu văru-meu, l-a chemat la ANP și i-a zis: . Probabil au căzut la înțelegere”, a povestit Becali.,>

Becali a mai spus că degeaba se fac pușcării ca în Occident și în România pentru că oricum nu se schimbă nimic atât timp cât la ANP rămân aceeași oameni ”sadici”. Michael Schumacher, alături de fiul său. Imaginile care i-au emoționat pe fani până la lacrimi

Citeşte mai multe despre:   puscarie,   Jilava,   Poarta Alba,   inchisoare,   Miron Cozma,   Gigi Becali,   ghită