Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali, atac la ministrul Apărării: "Băi, proștii trebuie să stea acasă și să muncească, așa a lăsat Dumnezeu" (VIDEO)

Becali, atac la ministrul Apărării: "Băi, proștii trebuie să stea acasă și să muncească, așa a lăsat Dumnezeu" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2016, 13:51
Becali, atac la ministrul Apărării: "Băi, proștii trebuie să stea acasă și să muncească, așa a lăsat Dumnezeu" (VIDEO) Eveniment

Omul de afaceri George Becali a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre disputa creată în jurul numelui de FC Club Steaua București, în ciuda faptului că subiectul zilei de luni este, de fapt, cum a reușit acesta să redacteze capodopera ştiinţifică "Becali și Steaua", pentru care iniţial conducerea penitenciarului aprobase, la solicitarea lui Becali, un număr de 15 ore de lucru, în doar 7.

"Să îi dea Dumnezeu sănătate, că trebuie să ne rugăm la Dumnezeu pentru judecătoarea care o cheamă Constanța Moisescu pentru că a elucidat tot ce înseamnă acest conflict printr-o frază simplă între CSA și Steaua și a liniștit toată țara și toți suporterii, și-a început patronul echipei de fotbal pledoaria", mizând pe articolul articolul 8 din Convenția de la Paris pentru Protecția Proprietății Industriale.

"Numele comercial va fi protejat în toate țările Uniunii, fără obligația de depunere sau de înregistrare, indiferent de faptul dacă el face sau nu parte dintr-o marcă de fabrică sau de comerț", se arată în articol.

"Asta elucidează tot, Steaua la registrul comerțului este un nume comercial", a precizat Becali.

"Tribunalul constată că nu cu rea credință a fost înregistrat, nicio intenție frauduloasă nu a avut Fotbal Club Steaua, nici la alegerea numelui comercial, nici la înregistrarea societății, denumirea fiind obținută în mod legal, așa cum se arată în întâmpinare și, din anul 2003 până în prezent, reclamantul nu s-a simțit prejudiciat în niciul fel de numele FC Club Steaua București - adică ei ce spun, «Băi, din 2003 nu ai fost lezat, te trezești acum că ești lezat» - și nu a înaintat nicio sesizare, după care, așa fiind susținerea reclamantului, în sensul că pârâta nu deține niciun drept de proprietate industrială asupra denumirii Steaua sau Steaua București este greșită și nu poate fi reținută, apărată, din cauza beneficiului de protecție în temeiul articolului 8 din Convenția de la Paris privind proprietatea industrială cu privire la numele sau FC Club Steaua București, obținut în mod legal, așa cum s-a reținut mai înainte", a adăugat acesta, prin prezentarea unei hotărâri judecătorești favorabile.

Becali, atac la ministrul Apărării: "Băi, proștii trebuie să stea acasă și să muncească, că așa a lăsat Dumnezeu"

"V-a plăcut asta? Asta e, după care hai să mă mai citesc așa niște lucruri pe care eu vi le-am mai spus din inteligență, din înțelepciune, din discernământ juridic și din dreptate până la urmă, că până la urmă justiția este o chestiune de bun simț, pe care omul cu bun simț p înțelege. Ce e drept, e drept, și ce e strâmb, e strâmb. Ce e drept, se cunoaște, ce e strâmb, se cunoaște. Mă bat cu statul român, statul meu, pentru a face bine poporului meu. Adică, Băi, de ce îl vrei tu pe Stanciu acuma, vrei să aduci 10 milioane în România? Poporul român trebuie să fie sărac! Aduci 200 de milioane din Europa cu Steaua? De ce ai adus? Te desființez, să nu te mai numești Steaua! Asta vrem în țara noastră. Până când? Acuma eu întreb așa, băi oameni buni, ministrul de Armată, diplomat la Bruxelles, păi dacă în țara asta oameni pe funcții care au dreptul să vorbească la televizor și care sunt ascultați și nu o să îi cenzurăm, să mă ierte Dumnezeu că zic asta, dar trebuie să o zic. O zic din dragoste pentru neamul meu. Băi, proștii trebuie să stea acasă și să muncească, că așa a lăsat Dumnezeu, să muncească. Nu zic să moară de foame, zic să avem grijă de ei, dar deștepții trebuie să conducă, că așa a lăsat Dumnezeu. Deșteptul să conducă, iar pe prost, deșteptul să îl ia și să îl dea jos din funcția aia, dacă e prost, pentru că face mult rău", a precizat George Becali.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   meci de fotbal live,   Steaua,   nume