Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali, însoțit la duș de un gardian, după ce un deținut a vrut să înregistreze imagini intime cu acesta

Becali, însoțit la duș de un gardian, după ce un deținut a vrut să înregistreze imagini intime cu acesta

Un articol de: B1 TV - 26 Aug 2013, 09:18
Becali, însoțit la duș de un gardian, după ce un deținut a vrut să înregistreze imagini intime cu acesta Eveniment

Viaţă grea la Jilava pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a ajuns să facă duş doar însoţit de un gardian. Şi asta după ce unul dintre deţinuţi au fost prins cu o cameră ascunsă cu care dorea să surprindă imagini intime cu Becali în momentul în care acesta se spăla.

Dincolo de gratii, patronul Stelei a trecut la munca de jos - dă cu mătura şi spală geamuri. Gigi Becali a fost foarte aproape să devină victima altor deţinuţi ai penitenciarului Jilava. Jurnaliştii de la Libertatea au aflat din interiorul anturajului patronului Stelei că sume între 1000 şi 5000 de euro le-ar fi fost propuse unor membri ai familiilor celor închiși la Jilava. Banii erau daţi în schimbul unor fotografii sau filmuleţe cu latifundiarul din Pipera.

Iar extrem de aproape de acest lucru a fost un deţinut, care, dotat cu o cameră ascunsă într-un pix, a fost surprins de un gardian în timp ce se străduia să-l filmeze pe Becali la duş. Deţinutul nu a reuşit să-şi atingă scopul, însă conducerea penitenciarului Jilava a luat măsuri.

Imediat s-au aprobat măsuri de protecţie suplimentare pentru Gigi Becali. Astfel, acesta este păzit non-stop de gardieni, care fac cu schimbul. Omul de afaceri este însoţit, chiar şi până în dreptul uşii locului unde face duş, pentru ca nimeni altcineva să mai poată intra acolo.

Becali are după gratii preocupări religioase. Celula pe care o împarte cu un coleg a fost toată transformată într-un altar. Colegul lui Becali nu s-a supărat şi chiar respectă cu sfinţenie momentele de rugăciune ale patronului Stelei. Şi asta nu este tot. Latifundiarul din Pipera nu a avut nicio problemă să treacă la munca de jos, în speranţa reducerii din pedeapsa de 3 ani şi şase luni de închisoare.

Gigi Becali a cerut la Jilava fie lăsat să lucreze în atelierul de încălţăminte, unde se cos pantofi şi bocanci pentru firmele care au contracte cu închisoarea. Până va afla dacă cererea sa va fi sau nu aprobată, Becali nu stă degeaba. El dă cu mătura prin curtea penitenciarului şi spală geamuri.

Becali, pazit la dus de catre detinutii care vor sa-l fotografieze sau filmeze
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   detinut,   penitenciarul Jilava