Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali și Hagi, prieteni din tinerețe: Latifundiarul din Pipera rămânea în camera de cămin a lui Hagi și dormea la picioarele acestuia

Becali și Hagi, prieteni din tinerețe: Latifundiarul din Pipera rămânea în camera de cămin a lui Hagi și dormea la picioarele acestuia

Un articol de: B1 TV - 29 Sep 2013, 13:15
Becali și Hagi, prieteni din tinerețe: Latifundiarul din Pipera rămânea în camera de cămin a lui Hagi și dormea la picioarele acestuia Eveniment

Gigi Becali a fost la picioarele lui Hagi. Se petrecea în anii 80 atunci când cei doi s-au împrietenit odată cu venirea regelui fotbalului românesc în Capitală.

Potrivit unui angajat de la Sportul Studenţesc, Becali se ducea în camera de cămin a lui Hagi şi dormea pe jos, pentru că era un singur pat. Descurcăreţ din fire, latifundiarul din Pipera făcea ce făcea şi nu suferea nici atunci când venea frigul.

Prietenia dintre Gică Hagi şi Gigi Becali nu este de ieri, de azi. Relaţia dintre cei doi datează încă din anii 80. Cum a ajuns în Bucureşti prin transferul la Sportul Studenţesc de la Farul Constanţa, regele fotbalului românesc s-a ataşat foarte mult de latifundiarul din Pipera. Un angajat din acea perioadă la echipă dezvăluie că Gigi Becali venea mai la toate meciurile Sportului şi Stelei, echipe pe la care a jucat Hagi în Capitală.

Adesea, dupa meciuri, cei doi ajungeau la câte o terasă sau în barul hotelului Nord din București pentru a urmări programul de cabaret.

Un angajat al Sportului Studențesc a dezvăluit că Becali ajunsese chiar să doarmă pe jos, în camera de cămin unde locuia Hagi. Acest lucru se întampla seara târziu, când, dupa încheierea programului de bar, Gigi nu mai voia să meargă acasă, în Pipera şi rămânea în camera bunului său prieten.

”Stăteau la poveşti. Gigi vorbea mult, ca şi acum. Iar lui Gică îi plăcea să-l asculte. Cum în cameră avea un singur pat, Gigi se culca pe jos, la picioarele Regelui. Când era frig afară, în loc de plapumă avea o pufoiacă. Şi-o trăgea peste el şi intra în lumea viselor”, a povestit personajul de la Sportul Studenţesc.

Becali, la picioarele lui Hagi
Embed:

Citeşte mai multe despre:   gica hagi