Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali, vizitat de avocații săi cu o zi înainte de recursul de la CAB

Becali, vizitat de avocații săi cu o zi înainte de recursul de la CAB

Un articol de: B1 TV - 30 Iul 2013, 20:36
Eveniment

Zi încărcată pentru Gigi Becali. Omul de afaceri a primit, marți, vizita avocaţilor săi la penitenciar. El a stabilit cu Pavel Abraham strategia înaintea recursului pe care-l are miercuri la Curtea de Apel Bucureşti, unde va cere întreruperea executării pedepsei. Apoi a discutat cu avocatul său Bogdan Vlad despre contopirea pedepselor, dar şi despre plângerea pe care vrea să o depună la CEDO.

”Este o zi importantă de etapă și sigur încercăm să stabilim astăzi cu dânsul strategia de urmat in fața instanței, folosind argumentele care au fost și unele noi. Noi credem că nu se impune să nu primească niciun spor, pedeapsa primită e îndestulătoare și Gigi Becali să se bucure de toate drepturile ca orice altă persoană din România”, a declarat Abraham.  

”Presupun că, maine, avocații domnului Becali vor avea îndatorirea și puterea să îi convingă pe judecătorii Curții de Apel că aceea cerere este temeinică și legală. Mi-aș dori foarte mult ca să fie admisibilă, ca întreruperea să fie dată pe cel mult 3 luni ca Becali să își pună la punct lucrurile pe care le-a lăsat într-o fază așa cum le-a lasat”, a susținut acesta în cadrul emisiunii Talk B1.  

Becali a mai fost vizitat și de avocatul Bogdan Vlad, cel care se ocupă de dosarul contopirii pedepselor. Acesta urmează să depună şi o plângere la CEDO. Un motiv ar fi acela că în dosarul Valiza, condamnarea lui Becali nu îndeplineşte condiţia de previzibilitate.

”Nu în dosarul de mâine că nu sunt eu în dosarul de mâine, ci în dosarul de contopire. Am venit să discutăm de CEDO. După opinia noastră completul de 5 judecatori nu este o jurisdicție superioară, practic judecata s-a facut în două etape la nivelul aceleiași instanțe, instanta așa zisă de recurs, nefiind un recurs veritabil acolo, fiind chemată să reaprecieze o situație de fapt stabilită inițial pe baza unor probe”, a explicat și Bogdan Vlad.  

Gigi Becali a fost de acord cu propunerile făcute de apăratorul său, Pavel Abraham.

Citeşte mai multe despre:   recurs,   Jilava,   avocati,   Curtea de Apel Bucuresti
 
 
Loading...