Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bianca Jurcă, despre acuzațiile jurnaliștilor: Când aveau nevoie de mine mă sunau, acum sunt pițipoancă

Bianca Jurcă, despre acuzațiile jurnaliștilor: Când aveau nevoie de mine mă sunau, acum sunt pițipoancă

Un articol de: - 18 Mai 2011, 14:54
Bianca Jurcă, despre acuzațiile jurnaliștilor: Când aveau nevoie de mine mă sunau, acum sunt pițipoancă Foto: B1.TV Eveniment

Bianca Jurcă, fotomodel și consilierul pe Fonduri Europene s-a arătat nemulțumită, într-o intervenție telefonică la emisiunea Actual B1, de faptul că jurnaliștii de la Adevărul Timișoara au numit-o pițipoancă.

"Colegii dumnevoastră de la Adevărul au fost foarte buni prieteni cu mine când au avut nevoie de subiecte. Și așa, dintr-o dată au început să mă facă pițipoancă (...) Mă surprinde foarte tare trecerea aceasta", s-a adresat Jurcă lui Mihai Duță, șeful secției Evenimentul de la ziarul Adevărul, invitatul moderatoarei Carla Giaca.

Mihai Duță a declarat că ceea ce ar trebui să o intereseze în momentul de față pe Bianca Jurcă sunt acuzațiile care-i se aduc și nu declarațiile jurnaliștilor.

"Mi s-a părut că a deranajat-o mai mult faptul că a fost făcut pițipoancă, și nu că este acuzată de favoritism și de accesarea unor fonduri europene", a afirmat jurnlistul.

Întrebată dacă aceasta consideră că există un conflict de interese în condițiile în care Bianca Jurcă, în calitate de consilier al unor programe europene, accesează la o altă instituție similară, care se ocupă cu proiecte asemnătoare pentru propria sa afacere și dacă i se pare normal să fie angajată într-o instituție condusă chiar de mama ei, Jurcă a răspuns "nu mi se pare ilegal ceea ce am făcut. Instituția la care am depus proiectul este cu totul și cu totul alta față de ceea la care lucrez eu. Nu am făcut niciodată nicio greșeală".

Bianca Jurcă este consilier pentru programe europene la Agenția pentru Întreprinderi Mici, Miljocii și Cooperație Timiș.

Bianca Jurcă: Nu sunt pițipoancă


Citeşte mai multe despre:   acuzatii,   jurnalisti,   conflict de interese,   consilier,   fotomodel