Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BIAS 2020, anulat. Show-ul aviatic, reprogramat pentru 2021

BIAS 2020, anulat. Show-ul aviatic, reprogramat pentru 2021

Un articol de: Andrei Ștefan - 02 Sep 2020, 10:13
BIAS 2020, anulat. Show-ul aviatic, reprogramat pentru 2021 Eveniment

Ediția din 2020 a Bucharest International Air Show, cel mai mare show aviatic din Europa de sud-est, a fost anulată din pricina epidemiei de COVID-19 de pe teritoriul României.

 

BIAS 2020 a fost anulat

 

„Dragi prieteni,

Pe 5 septembrie, BIAS 2020 urma să vă încânte cu noi demonstrații de forță și virtuozitate în aer pe cerul de la băneasa, sute de piloți și parașutiști fiind pregătiți pentru a evolua în ceea ce a devenit cel mai mare eveniment aeronautic din această regiune a Europei.

Pandemia de CoVid 19, al cărei final este încă departe, ne împiedică, însă, să organizăm un spectacol cu public, grija pentru sănătatea participanților – performeri, public, staff – dar și respectarea în totalitate a reglementărilor în vigoare fiind prioritare.

Ne-am gândit chiar să organizăm un show transmis doar la televiziuni și pe rețelele sociale, dar am renunțat rapid: pentru pasionați, un show aerian văzut numai pe ecran, indiferent de nivelul de profesionism al celor care fac transmisia (și au făcut-o foarte bine până acum!) nu are nici pe departe aceeași savoare ca unul văzut pe viu; senzația fizică generată de zgomotul motoarelor turate, mirosul de kerosen ars, efectele pirotehnice și valurile de căldură aferente lor nu poate fi indusă publicului nici prin intermediul celor mai performante echipamente”, au transmis organizatorii evenimentului aviatic.

 

Bucharest International Air Show, reprogramat pentru 2021

 Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

Evenimentul a fost reprogramat pentru anul viitor, când publicul va putea urmări de la avioane mici, cu un singur motor, până la aeronave cu 4 motoare, precum masivul Hercules, din dotarea Forţelor Aeriene Române.

„De aceea noi, organizatorii – Compania Națională Aeroporturi București, Statul Major al Forțelor Aeriene, Aeroclubul României, Romaero, Clubul Sportiv AIBO – alături de parteneri (ROMATSA, TAROM) și de performeri, vă anunțăm că a douăsprezecea ediție a BIAS se va desfășura în 2021, cel mai probabil la începutul lunii septembrie.

Vă mulțumim că ați fost și rămâneți în continuare alături de noi și vă promitem că vom face toate eforturile pentru ca ediția din 2021 a BIAS să fie nu numai una memorabilă ci și cea mai bună! Rămâneți aproape! Vom reveni cu noi informații… și surprize”, a transmis Comitetul de Organizare BIAS.

Citeşte mai multe despre:   BIAS 2020