Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BIAS, spectacol pe cer și în buzunare! Militarii ucrainieni le-au cerut șpagă celor care s-au fotografiat cu avioanele lor (VIDEO)

BIAS, spectacol pe cer și în buzunare! Militarii ucrainieni le-au cerut șpagă celor care s-au fotografiat cu avioanele lor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2016, 12:03
BIAS, spectacol pe cer și în buzunare! Militarii ucrainieni le-au cerut șpagă celor care s-au fotografiat cu avioanele lor (VIDEO) foto: adevarul.ro Eveniment

Bucharest International Air Show s-a lăsat şi cu un altfel de spectacol, nu doar unul aviatic. Unul cu şpăgi! Militarii ucrainieni au profitat că standul lor era era arhiplin şi le-au cerut bani celor care au dorit să se fotografieze în avioanele lor, arată B1 TV.

Oamenii au stat la o coadă kilometrică la standul ucrainienilor, pentru că la defilare se afla celebrul Suhoi 35, un avion de luptă extrem de popular în rândul celor pasionaţi de aeronautică.

Ajunşi însă aproape de avion, oamenilor li s-au cerut bani. Fără prea multe vorbe, doi soldaţi ucraineni şi-au îndesat banii mototoliţi în buzunarele pantalonilor.

BIAS, spectacol pe cer și în buzunare! Militarii ucrainieni le-au cerut șpagă celor care s-au fotografiat cu avioanele lor

Treaba a mers ca pe roate. Mai mult, deşi nu ştiu o boabă româneşte, cei doi afacerişti de ocazie ştiu şi cât să dea restul celor dispuşi să plătească pentru accesul în avioanele ucrainienilor.

În schimbul spăgii, militarii au fost ghizi şi fotografi. oficiali. Puşi însă în faţa camerelor de filmat, aceştia uită brusc limba engleză şi se retrag spăşiţi într-un colţ.

Citeşte mai multe despre:   spaga