Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bihor: Un drum național care trece printr-o comună este traversat de localnici doar cu scara, din cauza unui șant de circa doi metri adâncime

Bihor: Un drum național care trece printr-o comună este traversat de localnici doar cu scara, din cauza unui șant de circa doi metri adâncime

Un articol de: - 25 Sep 2015, 13:20
Bihor: Un drum național care trece printr-o comună este traversat de localnici doar cu scara, din cauza unui șant de circa doi metri adâncime Foto: digi24.ro Eveniment

Localnicii comunei Rieni din Bihor sunt nevoiți să folosească scări pentru a traversa strada sau pentru a ieși din curți, din cauza unui șant de circa doi metri adâncime, săpat pe constructor pe DN 76.

"De o lună şi jumătate pentru noi e bătaie de joc. Trebuie să cărăm sacii de cartofi, că e toamnă. Îi cărăm în spate", se plânge o femeie.

Recent, directorul CNADNR, Narcis Neaga, a făcut o vizită pe șantier - "Am văzut oameni care voiau să iasă din casă și voiau să treacă strada coborând pe scări. Mi s-a părut anormal", notează digi24.ro.

Astfel, a cerut constructorului să astupe șanțul și a explicat sătenilor că nu CNADNR este de vină, nu este problema banilor, că acești sunt europeni.

În schimb, primarul din Rieni spune că "CNADNR minte. În zona Deva-Brad este undeva la 70-80 % finalizat, în zona de la Ţebea până la Ioneşti este undeva la 90%. Ştim de la ei: Am fost pătiţi în aprilie, ce am lucrat anul trecut".

Citeşte mai multe despre:   cnadnr