Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bilanțul inundațiilor: 4 morți, 400 de sinistrați și 164 de localităţi distruse. Cioloș caută soluții abia acum (VIDEO)

Bilanțul inundațiilor: 4 morți, 400 de sinistrați și 164 de localităţi distruse. Cioloș caută soluții abia acum (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Iun 2016, 15:53
Eveniment

Patru morţi, 400 de persoane evacuate şi 164 de localităţi din 20 de judeţe distruse de furia apelor. Este bilanţul inundaţiilor din ultimele zile care au lovit România. Bilanţ prezentat în prezenţa premierului Dacian Cioloş care de altfel a avut de abia acum prima reacţia în urma prăpădului din ţară.

“Sigur, e în primul rând regretabil că sunt oameni care și-au pierdut viața, știu că au fost cazuri izolate și situații particulare, dar oriucum asta e cel mai regretabil și sper să fim în măsură să ne organizam în așa fel încât și pe viitor să evităm pe cât posbil astfel de situații”.

Bilanțul inundațiilor: 4 morți, 400 de sinistrați și 164 de localităţi distruse. Cioloș caută soluții abia acum

Aceasta este reacţia premierului Dacian Cioloş după inundaţiile din ultimele zile din ţară. O reacţie foarte târzie venită din partea şefului de la palatul Victoria. În timp ce casele oamenilor erau la propriu înghiţite de ape, Cioloş îşi vedea linişitit de minivacanţa de Rusalii de pe litoral. Patru oameni şi-au pierdut viaţa în urma viiturilor iar 164 de localit'i din 20 de judeţe au fost afectate de vremea extremă. Premierul în schimb caută soluţii, abia acum, după calamităţile provocate de vreme.

„Pe de altă parte sunt sigur că au fost sute de comunități afectate și aici aș vrea să vâd cum ne organizăm împreună cu colectivitățile locale ca să-i ajutăm pe oameni. Și apoi, v-am spus, să vedem cum ne organziăm pe viitor pentru a evita pe cât posibil, în primul rând, victime umane, iar apoi pentru a evita pagube materiale atașat în infrastructură cât și în gopodăriile oamenilor”, a mai spus Cioloș.

Citeşte mai multe despre:   Dacian Cioloş,   inundatii
 
 
 
Loading...