Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Biletul zilei la pariuri. De ce este important sa alegi cu grija tipsterii?

Biletul zilei la pariuri. De ce este important sa alegi cu grija tipsterii?

Un articol de: B1.ro - 25 Iul 2019, 13:21
Biletul zilei la pariuri. De ce este important sa alegi cu grija tipsterii? Eveniment

Comunitatea de pariori de la noi din ţară este una destul de mare şi de diversificată şi se bucură de multe platforme de suport. Foarte multe site-uri asigură pasionaţilor de pariuri sportive sau jocuri de noroc suportul de care au nevoie pentru a-şi configura cât mai bine biletul zilei sau oricare altă opţiune de pariu şi, totodată, şansele de câştig.

Pentru că, dincolo de diversitatea care caracterizează această comunitate, obiectivul final al tuturor celor care au ales să îşi transforme pasiunea în sursă de venit este, până la urmă, acelaşi, anume câştigul.

 

Fii tot timpul informat prin biletele zilei!

 

Fie că eşti simplu jucător, tipster sau analist şi editor de avantcronici sportive, resursele pe care le investeşti pentru a fi tot timpul informat şi la curent cu dinamica lumii care te pasionează vor fi, inevitabil, valorificate şi pentru a-ţi maximiza şansele de câştig.

Iar pentru că această comunitate din care faci parte este nu numai numeroasă, dar şi extrem de dezvoltată, felurile în care îţi poţi valorifica inspiraţia şi expertiza sunt şi ele, la rândul lor, numeroase şi, de multe ori, destul de complexe.

Nu numai pentru că poţi alege să îţi testezi cunoştinţele şi norocul în varii forme, apelând la diversele opţiuni de a paria, dar şi pentru că îţi poţi îmbunătăţi constant abilităţile de parior folosind bogata informaţie pe care ţi-o pun la dispoziţie numeroasele site-uri de profil.

Tocmai pentru că se bucură de o bună reprezentare în ţara noastră, comunitatea de pariori beneficiază, de asemenea, şi de o bogată informare privind jocurile şi competiţiile sportive, de la fotbal care rămâne sportul favorit, până la tenis, handbal, baschet şi chiar hochei. Site-urile de specialitate abundă deopotrivă în topuri şi clasamente privind casele de pariuri cel mai bine cotate, analize, avantcronici şi ponturi privind şansele de câştig ale diverselor echipe, dar şi în modalităţi de specula toată această informaţie.

 

Orice strategie implică şi riscuri

 Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Sunt destul de multe moduri în care îţi poţi valorifica flerul, cunoştinţele şi constanta implicare în lumea sportului care te pasioneză. De la Cota 2 care oferă, poate, cel mai mare grad de probabilitate, fiind preferat de cei care urmăresc o strategie pe termen lung şi au un buget periodic bine definit, până la opţiunile multiple pe care le presupune biletul multiplu sau biletul zilei.

Deşi are o frecvenţă mai redusă decât Cota 2, biletul zilei se bucură, de asemenea, de o mare popularitate în rândul pariorilor, fiind folosit, în special, pentru meciuri de calibru ca cele din Champions League şi Europa League. Dar nu numai. Tocmai pentru că poţi recurge oricând la varianta pariului multiplu, biletul zilei azi poate conţine, de asemenea, selecţii multiple şi chiar din mai multe sporturi. 

Şi, de multe ori, strategia pariului multiplu este o opţiune destul de agreată în rândul pariorilor, chiar dacă implică mai multe riscuri. Iar cum nu există o reţetă de succes nici generală, nici vis a vis de modul în care fiecare îşi configurează biletele de joc, fiecare parior alege pentru sine riscurile pe care şi le asumă.

 

Fiindcă nu există reţete de succes, există biletul zilei. Recomandari de la cei mai buni tipsteri!

 

Există câteva recomandări universale care, chiar dacă nu se pot erija în garanţii pentru câştig, ajută, totuşi, la îmbunătăţirea şanselor de joc ale oricărui participant la această întrecere a şanselor pe care o rerezintă pariul sportiv. Una dintre ele este aceea a pariului temperat în care se favorizează calitatea în detrimentul cantităţii.

Cu alte cuvinte, este mai degrabă indicat să pariezi mai mulţi bani pe un bilet cu cotă mai mică, dar bine analizat decât să pariezi pe foarte multe meciuri în speranţa că unele selecţii vor fi favorabile. Pentru că, de fapt, riscul de eşec este mai mare tocmai atunci când opţiunile sunt prea multe. Din această cauză Cota 2 este nu numai cea mai populară, dar şi cea mai sigură variantă. 

Este mai uşor să preconizezi un rezultat decât o multitudine, în special atunci când există o documentare temeinică în spate. Şi tocmai pentru că nu poţi acoperi la fel de consistent din punct de vedere al informării toate opţiunile pe care le presupune opţiunea pariului multiplu, este indicată alegerea acelei selecţii pe care eşti stăpân şi căreia informarea cuprinzătoare şi permanent actualizată îi asigură cele mai mari şanse de succes. Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât o bună cunoaştere a deopotrivă a echipelor favorite, dar şi inamice şi a situaţie actuale în care se află acestea.

 

Din acest motiv, consultarea analizelor de specialitate ca cele pe care le găsiţi pe biletu-zilei.com este, invariabil, extrem de importantă

 

Pe biletu-zilei.com toată informaţia de care are nevoie orice parior, fie el matur sau amator, este nu numai structurată în cel mai facil şi accesibil mod pentru a fi uşor de înţeles şi valorificat, dar şi extrem de bine doumentată şi actualizată. De la topul celor mai bine cotate case de pariuri şi al celor mai bune casinouri până la cele mai competente ponturi pentru pariuri privind meciurile de actualitate. Fie ele de fotbal, tenis, handbal, baschet sau hochei. Tocmai pentru ca opţiunile de pariuri să poată beneficia nu numai de toate şansele, dar, mai ales, de experienţa celor mai calificaţi. În câştiguri.