Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BLESTEM! Ce-a păţit PROXENETUL POET care îşi ameninţa victima prin versuri

BLESTEM! Ce-a păţit PROXENETUL POET care îşi ameninţa victima prin versuri

Un articol de: - 08 Feb 2018, 12:33
BLESTEM! Ce-a păţit PROXENETUL POET care îşi ameninţa victima prin versuri Eveniment

După ani de zile în care proxenetul Scarlat Cristian Ionut a fost lăsat să zburde în libertate, pedeapsa l-a ajuns din urmă. Scarlat a fost acuzat de procurorii din Huşi de săvârsirea infractiunii de proxenetism, după ce a pus o minoră să întretină relatii sexuale contra cost, scrie Vremea Nouă.

Nu victima a reclamat totul oamenilor legii, ci oamenii care au observat ce se întâmplă si au înteles că fata, provenind dintr-o familie dezorganizată, este constrânsă si nu poate să ceară ajutor. Anul trecut, pe fond, instanta Judecătoriei Husi a decis că bărbatul este vinovat de toate acuzele care i se aduc, motiv pentru care l-a condamnat la 6 ani de închisoare. Condamnatul însă a formulat Apel, iar, până la aflarea sentintei finale, Scarlat s-a dat în stambă pe internet, postând ameninţări virulente, adesea în versuri.

Cu un tupeu prostesc, acesta nu a ezitat să ameninte public procurorii, dar si pe victima. “Să nu crezi, c*rvo, vreodată/C-ai sa scapi nejudecată/Că-i blestem cu jurământ/ Si te bag, c*rvo-n mormânt”, era amenintarea proxenetului, transmisă pe internet, fetei pe care o bănuia că l-a “turnat”. 

Aceasta însă - între timp devenită majoră, măritată şi la un pas de a naşte primul copil - a declarat că nu vrea să-i facă rău şi că au rãmas prieteni, pentru cã proxenetul are un suflet bun.  Declaraţiile victimei nu au impresionat însă instanţa de judecată. ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Pe lângă cei 6 ani proaspăt dobândiţi, în cazierul lui Scarlat Cristian Ionuţ mai figurează încă o condamnare din 2011, când, împreună cu un alt tovarăş, au fost condamnaţi pentru săvârsirea infractiunii de viol.

Citeşte mai multe despre:   condamnare