Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bolt a anunţat lansarea serviciului de car-sharing Bolt Drive: Utilizatorii pot începe călătoria deblocând maşina cu un telefon mobil şi o pot încheia oriunde în oraş

Bolt a anunţat lansarea serviciului de car-sharing Bolt Drive: Utilizatorii pot începe călătoria deblocând maşina cu un telefon mobil şi o pot încheia oriunde în oraş

Un articol de: George Lupu - 04 Mai 2021, 17:32
Bolt a anunţat lansarea serviciului de car-sharing Bolt Drive: Utilizatorii pot începe călătoria deblocând maşina cu un telefon mobil şi o pot încheia oriunde în oraş Foto: Pixabay Eveniment

Bolt a anunţat că lansează serviciul de car-sharing Bolt Drive, proiect înc are doar pentru acest an compania va investi 20 milioane de euro. Serviciul va fi lansat inițial în Europa și va fi desfășurat ca un proiect pilot în Estonia.

"Bolt, platformă europeană de mobilitate, lansează serviciul de car-sharing, Bolt Drive. Noul serviciu permite utilizatorilor să închirieze o maşină pentru perioade scurte de timp, folosind aplicaţia Bolt. Anul acesta, compania va investi 20 de milioane de euro în lansarea Bolt Drive în Europa şi va începe printr-un proiect pilot care se va desfăşura pe piaţa internă, în Estonia", informează compania.

Bolt Drive este un serviciu gratuit de partajare a maşinilor, care permite utilizatorilor să vadă, pe o hartă, cele mai apropiate vechicule de ei şi să rezerve o maşină folosind aplicaţia Bolt. Ei pot începe călătoria deblocând maşina cu un telefon mobil şi o pot încheia oriunde în oraş, într-o zonă indicată în aplicaţie. Utilizatorii nu trebuie să plătească pentru parcare sau combustibil.

Bolt este prima platformă de mobilitate din Europa care oferă servicii de car-sharing, ride-hailing şi micromobilitate cu scutere şi biciclete electrice, toate printr-o singură aplicaţie.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 40 de ţări din Europa şi Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la livrarea de alimente şi pachete.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Citeşte mai multe despre:   Bolt