Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medic, soție de jandarm, mesaj pentru protestatari: Sper să vă omoare jandarmii! Sper să ajungeți să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți, că sunteți proști și e păcat să trăiți!

Medic, soție de jandarm, mesaj pentru protestatari: Sper să vă omoare jandarmii! Sper să ajungeți să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți, că sunteți proști și e păcat să trăiți!

Un articol de: B1.ro - 14 Aug 2018, 15:13
Medic, soție de jandarm, mesaj pentru protestatari: Sper să vă omoare jandarmii! Sper să ajungeți să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți, că sunteți proști și e păcat să trăiți! Eveniment

Un medic rezident la Spitalul de Recuperare Borșa, soție de jandarm, le-a transmis protestatarilor că sunt niște mizerabili și că speră să ajungă să bea cu paiul. 

”Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală? Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proastă. Dar tare proști erau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klaus și condamnă 'Vi-o-le-n-țeee-le' asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți”, a scris Sorina Petruşan, pe Facebook.

Conducerea Spitalului de Recuperare a ținut să se delimiteze de afirmațiile medicului, informează axanews.ro.

”Cu părere de rău, am văzut şi noi declaraţiile făcute de doctoriţă. Nici măcar nu e angajată la spitalul nostru, este medic rezident, iar declaraţiile au fost făcute în mediul online ca fiind păreri personale, nu ceva oficial din partea spitalului. Spitalul de Recuperare Borşa se delimitează de afirmaţiile făcute de către doamna doctor şi ne vom exprima public şi noi un punct de vedere pe acest subiect. E o nebunie ce s-a întâmplat, am discutat asta la raportul de gardă, dar asta e. Acum suntem în Comitetul Director şi avem de discutat problemele de zi cu zi ale unităţii noastre”, a declarat managerul spitalului din Borşa, dr. Lupaşcu Florin.
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Borsa