Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Botoșani: Sute de salcâmi au fost plantați pe un drum județean, în semn de protest față de starea proastă a acestuia

Botoșani: Sute de salcâmi au fost plantați pe un drum județean, în semn de protest față de starea proastă a acestuia

Un articol de: - 07 Oct 2015, 21:27
Botoșani: Sute de salcâmi au fost plantați pe un drum județean, în semn de protest față de starea proastă a acestuia Foto: agroromania.manager.ro Eveniment

Locuitorii comunei Dângeni din Botoșani au plantat sute de salcâmi în gropile de pe drumul județean DJ 294, în semn de protest față de starea proastă a acestuia, inițiativa aparținând primarului Cătălin Rotundu, informează Agerpres.

”Este o porțiune de 1,3 kilometri pe care nu s-a mai intervenit de șapte ani. Situația este jalnică. Am băgat 4.000 de lei în două luni în mașina Primăriei, din cauza gropilor”, a susținut primarul comunei Dângeni.

Acesta a spus că este nemulțumit de programul de întreținere a drumurilor județene pe care l-au întocmit Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) și Consiliul Județean.

La rândul lor, reprezentanții DJDP susțin că drumul în cauză a fost inclus într-un program de turnare a unui covor asfaltic, dar până acum nu s-a putut face nimic din cauza procedurilor greoaie pentru desemnarea firmei care execută lucrările.

Sorin Clim, directorul instituției, a declarat că abia pe 2 octombrie a fost încheiat contractul cu constructorul și în cel mai scurt timp vor începe lucrările la acest drum.

”În două săptămâni, tronsonul cu probleme va fi asfaltat. Este vorba de kilometrul 4.500—5.500 de pe DJ 294. Anul acesta s-a semnat un contract pe doi ani de zile pentru întreținerea drumurilor județene, iar, din cauza valorii mari a acestui contract, procedura s-a derulat într-o perioadă mai lungă de timp”, a afirmat Sorin Clim.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani,   protest