Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Brăila: În timp ce oameni sunt înjughiați sau împușcați pe stradă, polițiștii dau sancțiuni elevilor chiulangii

Brăila: În timp ce oameni sunt înjughiați sau împușcați pe stradă, polițiștii dau sancțiuni elevilor chiulangii

Un articol de: - 29 Mai 2017, 11:52
Brăila: În timp ce oameni sunt înjughiați sau împușcați pe stradă, polițiștii dau sancțiuni elevilor chiulangii Foto: ziarmm.ro Eveniment

Polițiștii de la Biroul Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Brăila au acordat în ziua de 26 mai 2 sancțiuni contravenționale pentru combaterea absenteismului școlar, potrivit Info Brăila.

În timp ce un bărbat de 28 de ani a fost împușcat pe stradă pe data de 26 mai, iar un altul a fost înjughiat duminică, polițiștii brăileni au acționat pentru combaterea absenteismului școlar și a faptelor antisociale comise în incinta adicentă unităților de învătățământ, din municipiu.

5 paznici și care își desfășurau serviciul în școlile vizate pe timpul acțiunii și 5 societăți comerciale din apropiere au fost verificate de către organele de poliție.

S-au purtat discuții cu 5 factori de conducere, în scopul identificării elevilor problemă, 6 elevi fiind depistați că au absentat de la ore.

Polițiștii au aplicat conform Legii 61/1991 și 2 sancțiuni contravenționale.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Braila,   sanctiuni,   elevi