Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BUCUREȘTI FĂRĂ EI! Se strâng în continuare semnături pentru DEMITEREA GABRIELEI FIREA și a PRIMARILOR DE SECTOR - "Ceaușescu ar fi mândru de odraselele lui de la Primăria Capitalei"

BUCUREȘTI FĂRĂ EI! Se strâng în continuare semnături pentru DEMITEREA GABRIELEI FIREA și a PRIMARILOR DE SECTOR - "Ceaușescu ar fi mândru de odraselele lui de la Primăria Capitalei"

Un articol de: - 06 Iun 2017, 19:08
BUCUREȘTI FĂRĂ EI! Se strâng în continuare semnături pentru DEMITEREA GABRIELEI FIREA și a PRIMARILOR DE SECTOR - "Ceaușescu ar fi mândru de odraselele lui de la Primăria Capitalei" Eveniment

Se strând în continuare semnături pentru demiterea primarului general, Gabriela Firea, și a primarilor se sector.

Membrii Asociației "București fără ei" anunță că nu renunță la strângerea semnăturilor pentru demiterea primăriței, în ciuda piedicilor puse de Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Asocieației, începând de miercuri, 7 iunie, între orele 09-21, în Piața Unirii se strâng semnături în vederea organizării referendumurilor de demitere a primarului general al capitalei – Gabriela Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Cei care are au adunat deja semnături pot aduce formularele la Piața Unirii.

"Primăria Capitalei încearcă din răsputeri să ne  împiedice în demersul nostru, neținând cont de notificarea pe care am făcut-o privind amplasarea unui cort. Am făcut deja o revenire la notificarea inițială, iar răspunsul lor e că nu ține de ei, se ascund în spatele unor reglementări confuze. Deși e responsabilitatea directă a primarului să răspundă unor astfel de solicitări, Gabriela Firea l-a scos la înaintare pe viceprimarul Aurelian Bădulescu, ceea ce e ilegal", spun reprezentanții "București fără ei".

În concluzie, în interpretarea lor "abuzivă", partidele au tot dreptul să aibă corturi în campaniile electorale, dar cetățenii care au inițiative civice, nu.

"Ceaușescu ar fi mândru de odraselele lui de la Primăria Capitalei", adaugă activiștii.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   semnaturi,   demitere,   referendum