Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bucureşti: Incidente la sfinţirea Bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din cartierul Vatra Luminoasă

Bucureşti: Incidente la sfinţirea Bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din cartierul Vatra Luminoasă

Un articol de: - 08 Mai 2011, 13:01
Bucureşti: Incidente la sfinţirea Bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din cartierul Vatra Luminoasă Foto: crestinortodox.ro Eveniment

Ste de credincioşii care au venit duminică dimineaţă să asiste la slujba de sfinţire a Bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din cartierul bucureştean Vatra Luminoasă s-au înghesuit şi au încercat să forţeze gardurile de protecţie pentru a putea ajunge la ceremonia oficiată de Patriarhul Daniel.

Din cauza îmbulzelii din biserică, unei femei i s-a făcut rău, iar o alta a căzut pe jos, împinsă de cei care forţau gardurile de protecţie pentru a pătrunde în biserică.

Jandarmii au reuşit să refacă gardul de protecţie, iar un echipaj medical i-a acordat îngrijiri medicale femeii căreia i s-a făcut rău.

Patriarhul Daniel, care oficiază slujba de sfinţire a Bisericii cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", va oferi la final credincioșilor pânză sfinţită, folosită la târnosirea lăcaşului de cult, îmbibată cu agheasmă mare de la Bobotează, ceară de albine şi miresme.

Parohia "Vatra Luminoasă" a fost înfiinţată în anul 2003, iar piatra de temelie a fost aşezată în anul 2004.

Incidente la sfinţirea unei biserici din Capitală


Citeşte mai multe despre:   incidente,   Biserica Ortodoxa Romana,   Patriarhul Daniel