Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bucureștiul se sufocă din cauza traficul, dar primarul Gabriela Firea cheltuie 8 milioane pe o statuie greșită

Bucureștiul se sufocă din cauza traficul, dar primarul Gabriela Firea cheltuie 8 milioane pe o statuie greșită

Un articol de: - 23 Mai 2017, 09:09
Bucureștiul se sufocă din cauza traficul, dar primarul Gabriela Firea cheltuie 8 milioane pe o statuie greșită Eveniment

Gabriela Firea a fost învestită ca primar al Bucureștiului după o întreagă campanie electorală în care a promis că rezolvă în cel mai scurt timp posibil toate problemele mari care afectează Capitala, dar odată ajunsă în funcție a devenit "decoratorul-șef al orașului".

După ce a aruncat cu bani pentru beculețe, decorațiuni și spectacole pentru fiecare eveniment posibil, Gabriela Firea profită acum de faptul că în 2018 se serbează un secol de la Marea Unire pentru a mai cheltui din banii bucureștiunului pe diverse decorațiuni.

Astfel, jurnaliștii de la Politburo au scris cum primarul general cheltuie 8 milioane de lei pentru statuii lui Ion C. Brătianu in contextul Marii Uniri. Numai că orice are puține cunoștințe de istorie știe că Ion C. Brătianu nu are nicio treabă cu 1918, fiind mort cu mult înainte de acest eveniment.

Dar Firea nu ține cont de aceste detalii pentru a rata șansa de a mai da bani pe decorațiuni, ba mai mult îl folosesc  pe Răzvan Theodorescu, desemnat de administrația PSD în funcția de președinte al Comisiei pentru pregătirea Centenarului Marii Uniri, pentru a luat cetățenii de proști încercând să îi convingă că Ion C. Brătianu este același cu Ion I.C. Brătianu.

"Numai o minte rătăcită s-ar putea opune amplasării, în Piața Victoriei, a statuii dedicate Regelui Ferdinand, sub domnia căruia s-a realizat Marea Unire, ori reamplasarii, la Universitate, acolo unde a mai fost, cândva, a statuii lui Brătianu", afirma Răzvan Theodorescu la Bucuresti FM.

O literă în plus, o generație diferență, dar destul pentru ca primarul general să mai cheltuie 8 milioane de lei pe o statuie greșită evenimentului.
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti,   Gabriela Firea,   buget,   statuie,   greseala