Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Revoluţia fiscală a lăsat Clujul fără 28 de milioane de euro la buget. Emil Boc: Degeaba te străduieşti să aduci venituri la buget că vine Guvernul şi le ia (VIDEO)

Revoluţia fiscală a lăsat Clujul fără 28 de milioane de euro la buget. Emil Boc: Degeaba te străduieşti să aduci venituri la buget că vine Guvernul şi le ia (VIDEO)

Un articol de: - 20 Apr 2018, 17:03
Revoluţia fiscală a lăsat Clujul fără 28 de milioane de euro la buget. Emil Boc: Degeaba te străduieşti să aduci venituri la buget că vine Guvernul şi le ia (VIDEO) Eveniment

Primarului Clujului, Emil Boc, aduce acuzaţii grave la adresa Guvernului. Acesta arată că revoluţia fiscală făcută în timpul mandatului lui Tudose a lăsat bugetul municipiului pe care îl conduce fără 28 de milioane de euro.

"I-am pierdut în urma aşa numitei revoluţii fiscale ale guvernului la nivel naţional şi prin bugetul pe 2018 prin cotele defalcate de la impozitul pe venit. La Cluj din salariile care se plătesc şi trebuia să ne revină nouă conform legii în bugetul municipiului, anul ăsta spre deosebire de 2017 primim cu 28 de milioane mai puţin. Dacă se păstra aceeaşi proporţie ca în 2017 Clujul nu ar fi fost văduvit.

Degeaba te străduieşti să aduci investitori, să faci locuri de muncă, să nu ai şomaj ca să aduci venituri la bugetul local pentru că vine mâna lungă a Guvernul şi îţi ia banii şi îi duce mai departe", a declarat Emil Boc în direct pentru B1TV.

Acesta a precizat că au pierdut enorm de mult la proiectele de infrastructură pe care au fost nevoiti să le întârzie.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Cluj-Napoca,   Emil Boc