Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bunica copilului ucis de câini neagă acuzațiile aduse de martori: Bărbatul care l-a adus înapoi pe fratele băiatului, identificat (VIDEO)

Bunica copilului ucis de câini neagă acuzațiile aduse de martori: Bărbatul care l-a adus înapoi pe fratele băiatului, identificat (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Sep 2013, 09:54
Bunica copilului ucis de câini neagă acuzațiile aduse de martori: Bărbatul care l-a adus înapoi pe fratele băiatului, identificat (VIDEO) Eveniment

Bunica lui Ionuţ nu se consideră vinovată de moartea băieţelului. Femeia respinge acuzaţiile martorilor , care susţin că a băut şi a fumat în momentul dispariţiei celor doi nepoţi. Deşi camerele de supravhegere arată altceva, bătrâna susţine că a ajuns mult mai târziu în parc , pentru că mai întâi şi-a făcut. analizele. Între timp, martorul cheie din acest dosar, bărbatul surprins pe imagini alături de Andrei , fratele lui Ionuţ , a fost identificat de poliţişti.

Bătrâna neagă acuzaţile pe care martorii i le aduc şi îşi pune speranţele în reconstituirea tragediei.

”N-am văzut așa ceva, așa lume n-am știut eu că credeam că toata lumea e ca mine cu intentii bune și cooperantă”, a afirmat ea.

Întrebată dacă a consumat alcool, femeia a răspuns: ”Doamne da eu iau pastile la greu de când am ieșit că mă dor picioarele”.

”O să iasă adevărul, nu ma supăr. Nici 9:21 nu este ora la care am intrat. Am făcut analize în dimineața aia. Cam în jur de 10:20”, a spus bunica lui Ionuț, care nu își poate explica de ce nu apare pe camerele de supraveghere din parc.

”Copiii veneau la mine. Adică nu mergeau numai înainte. De unde să știu de ce nu mă văd acolo, pentru că nu am văzut parcul decât a doua oară. E ceva, știi cum? Strigător. la cer. E distanță de la Cer la pământ", a afirmat ea.

"Așa, după mine, au dispărut cam 30-35 de minute. Dar eu în tot timpul ăla m-am alarmat. Am dat vorbă la 7-8-9 femei”, a adăugat bunica copilului ucis.

Între timp, a fost identificată şi persoana care l-a adus înapoi bunicii pe Andrei. Considerat martor-cheie în cazul morţii lui Ionuţ, bărbatul este un paznic al unei firme, scriu jurnaliştii de la Libertatea.

În continuare însă, problema maidanezilor rămâne nerezolvată. Peste 13.000 de câini vagabonzi au fost raportaţi în Capitală. Cartierele Militari, Drumul Taberei, Colentina, Crângaşi şi Obor sunt locurile cele mai populate de câinii fără stăpân. Potrivit unei analize HotNews, cei mai mulţi maidanezi au fost raportaţi în Sectorul 6, aproape de trei ori mai mulţi decât în sectoarele 1, 3 si 4.

Bunica copilului ucis de caini neagă acuzațiile aduse de martori
Embed:

Citeşte mai multe despre:   martori