Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI (VIDEO)

Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 25 Iun 2016, 10:44
Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI (VIDEO) Eveniment

Şeful Poliţiei Rutiere Olt s-a trezit cu averea luată la puricat. Comisarul Ilie Roşu nu poate justifica aproape 95.000 de lei, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate. Inspectorii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova, informează B1 TV.

Agenţia Naţională de Integritate susţine că în averea şefului Poliţiei Rutiere Olt există o diferenţă nejustificată, între bunurile dobândite şi veniturile realizate între anii 2002 - 2005 de către comisar.

"Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada 24 august 2002 - 13 octombrie 2005, de către Roşu Ilie", se arată în comunicatul inspectorilor ANI.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Bunurile la control! Averea șefului Poliției Rutiere Olt, verificată după sesizarea ANI

Conform Legii Agenţiei Naţionale de Integritate, persoanele citate în faţa comisiei de cercetare vor fi ascultate pe rând şi vor prezenta dovezile care au stat la baza raportului de evaluare.

De asemenea, persoana a cărei avere este controlată va putea cere administrarea probelor de către comisia de cercetare şi, totodată, poate depune o declaraţie în care va prezenta veniturile realizate şi modul de dobândire a averii.

Comisia de cercetare este cea care decide cu majoritate de voturi, în cel mult trei luni de la data sesizării. Comisia poate dispune chiar şi suspendarea controlului şi trimiterea cauzei instanţei competente.

Citeşte mai multe despre:   ANI,   Agenția Națională de Integritate