Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Buzău: Copil de 14 ani, găsit spânzurat de creanga unui plop

Buzău: Copil de 14 ani, găsit spânzurat de creanga unui plop

Un articol de: - 23 Iun 2017, 18:42
Buzău: Copil de 14 ani, găsit spânzurat de creanga unui plop Eveniment

Descoperire macabră, vineri după-amiază, într-o lizieră de plopi din Pardoşi, judeţul Buzău, anunță Adevărul. Cadavrul unui adolescent atârna de creanga unui copac, iar după starea de rigiditate anchetatorii au stabilit că moartea prin spânzurare a survenit în dimineaţa aceleiași zile.

Nicuşor avea 14 ani, provenea dintr-o familie cu părinţi despărţiţi şi de ceva vreme locuia la o mătuşă din Pardoşi pentru a avea grijă de cele 200 de oi ale rudei.  De azi-dimineaţă nu a mai ştiut nimeni de băiat şi abia la orele amiezii a fost descoperit de oamenii plecaţi în căutarea lui, spânzurat de creanga unui plop. Nu avea urme de violenţă pe corp, spun martori care au asistat la ancheta poliţiei.

Când a fost găsit, băiatul atingea pământul picioarele, dovadă că a fost extrem de hotărât să-şi pună capăt zilelor. Nu a lăsat vreun bileţel prin care să-şi explice gestul şi nimeni din jurul său nu ştie clar care ar fi fost motivul.  

Copilul ar fi pierdut nişte oi, cred oameni din sat, şi s-a omorât de teama de a nu fi tras la răspundere. Alţii cred că totul are legătură cu moartea vărului său, Bogdan, din Coca Antimireşti, care a pierit tot după un act suicidal în urmă cu trei săptămâni.   
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Buzau