Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Buzău: O fabrică de lactate a ars în întregime, cel mai probabil din cauza unui fulger

Buzău: O fabrică de lactate a ars în întregime, cel mai probabil din cauza unui fulger

Un articol de: B1 TV - 11 Aug 2012, 11:20
Buzău: O fabrică de lactate a ars în întregime, cel mai probabil din cauza unui fulger Eveniment

O fabrică de lactate dintr-o comună buzoiană a ajuns scrum. În urma unui incendiu provocat cel mai probabil de un fulger. Trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările, dar nu au mai salvat decât zidurile clădirii. Proprietarii aveau asiguare pentru clădire şi pentru o parte din utilaje însă nu şi pentru marfa depozitată.

Alerta de incendiu s-a dat după ce sătenii au observat flcărările înalte care se ridicau din acoperişul fabricii de lactate. La scurt timp după, localnicii au semnalat pompierii. Timp de trei ore, patru echipaje ale ISU Buzău s-au chinuit să lichideze incendiul.

“Ne-am deplasat cu trei autospeciale pentru lucrul cu apă și spumă și o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, fiind urmăriți îndeaproape de echipajele pentru situații de urgență, pentru stingerea incendiului de la fabrica de produse lactate,” a de clarat un angajat  al ISU, adăugând că “la sosirea noastră, incendiul se manifesta la întreaga fabrică în spațiile interioare cu ardere generalizată, pe o suprafață de circa 1000 de metri pătrați și la acoperișul acestuia, confecționat din lemn.”

Pagubele în urma incendiului sunt mari. Clădirea şi utilajele erau asigurate, însă nu şi marfa care urma să plece pe piaţă.

Fabrica a lăsat fără slujbă mulţi localnici. Aceasta era singura firmă unde oamenii din comună mai puteau avea de lucru.

Fabrică de lactate arsă în județul Buzău
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Stiri Buzau,   fabrica,   ISU,   flacari,   incendiu