Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment C.V. Tudor la Parchet: Clinchet de cătușe, peruci și o mașină de ras

C.V. Tudor la Parchet: Clinchet de cătușe, peruci și o mașină de ras

Un articol de: - 05 Mai 2011, 18:46
C.V. Tudor la Parchet: Clinchet de cătușe, peruci și o mașină de ras Foto: e-stireazilei.ro Eveniment

Președintele PRM Corneli Vadim Tudor a transformat, joi, treptele Parchetului de pe Înalta Curte de Casație și Justiție într-o sală virtuală și a susținut o conferință de presă. Liderul PRM a declarat că reclamația ANI împotriva sa este o urmare a unei plângeri penale depuse de el pe tema închiderii spitalelor.

În timpul declarației sale Vadim a folosit pe post de recuzită de o pereche de cătușe, de un aparat de ras și trei peruci.

Liderul PRM a cerut și primit de la Marius Marinescu o mașină de bărbierit. După ce a pornit mașina și a început să se bărbierească, Vadim a exclamat "Ştiţi ce-i fac lu' Chioru'? Îl rad!".

Tot de la însoțitori acesta a primit și trei peruci și o prereche de cătușe despre care a afirmat că sunt pregătite "pentru Băsescu, Udrea şi Boc, când vor ajunge la puşcărie".

Tudor a motivat locul ales pentru conferința de presă, prin faptul că acum nu mai are sediu în care să organizeze astfel de evenimente.

De pe tribuna inedită Vadim a aruncat acuzații către toți cei pe care îi consideră vinovați pentru acțiunea ANI împotriva sa, pe care a categorisit-o ca "o porcărie politică", "de un ridicol inimaginabil".

"Acum un an au încercat să mă acuze că aş fi primit o publicitate de o firmă şi că ar fi fost ilegal. Oricine are voie, dar Vadim Tudor nu. O dată în 20 de ani am vrut şi eu să iau o reclamă şi nu am avut voie, pentru că vor să mă distrugă financiar", s-a victimizat, Vadim Tudor.

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   Inalta Curte de Casatie si Justitie,   Parchet