Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ca în lumea a treia: Copii CĂRAȚI ÎN SPATE din cauza NOROIULUI (VIDEO)

Ca în lumea a treia: Copii CĂRAȚI ÎN SPATE din cauza NOROIULUI (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 17 Feb 2018, 12:37
Eveniment

Situație disperată într-o localitate de lângă Filiași. Părinții sunt nevoiți să își care în spate copiii spre școală din cauza drumurilor pline de noroi. Mizeria este atât de mare încât oamenii se tem pur și simplu că cei mici ar putea păți ceva în drumul spre școală, informează B1 TV. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Strada care leagă o localitate cu 1.200 de oameni de Filiaşi arată ca după bombardament. Unde te uiţi cu ochii vezi doar tranşee pline cu apă şi noroi. Oamenii îşi cară copiii în braţe sau în spate pentru a nu fi înghiţiţi de tonele de noroi. Oricând, copiii de-o șchioapă ar putea rămâne împotmoliți, expuși astfel pericolului de a fi loviți de o căruță sau de utilajele agricole. 

Calvarul oamenilor a început acum două luni când autorităţile locale au pornit lucrările la sistemul de canalizare. Numai că în buna tradiţie românească mai mult se stă decât se lucrează. Iar oamenii au de înfruntat zi de zi drumul plin cu cratere, pietre , noroi şi apă. 

Primarul din Filiaşi nu înţelege supărarea oamenilor.

„În unele zone bănuiesc că e mai geu accesibil însă noi pentru copii avem pus la dispoziție un  microbuz școlar. Eu cred că în situația de față se vede mai bine parte goală a paharului decât partea plină a paharului”, a declarat edillul Gheorghe Costeluș. 

Oamenii se plâng că sunt ignoraţi de autorităţi şi cred că şi peste zece ani vor trăi în aceleaşi condiţii.
 

Citeşte mai multe despre:   școală
 
 
 
Loading...