Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cadrele didactice pichetează Inspectoratul Școlar al Muncipiului București

Cadrele didactice pichetează Inspectoratul Școlar al Muncipiului București

Un articol de: - 28 Mar 2011, 12:47
Cadrele didactice pichetează Inspectoratul Școlar al Muncipiului București Foto: evz.ro Eveniment

Sindicatele din Capitală afiliate la FSI "Spiru Haret" și Federația Educației Naționale (FEN) vor picheta, luni, în fața Inspectoratului Școlar la Municipiului București, arată Agerpres.

"Revendicările noastre sunt legate de nerespectarea Legii educației naționale nr.1/2011 și de faptul că, până în momentul de față, nu s-a renegociat Contractul Colectiv de Muncă la Nivelul ISMB", a declarat președintele executiv al FSI Spiru Haret, Marius Nistor, citat de sursa precizată.

Sindicaliștii organizează un miting de protest, marți, tot în fața Inspectoratului Școlar al Municipiului București, între orele 11:00-13:00.

De asemenea, membrii sindicatelor afiliate la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ din județele Botoșani și Suceava pichetează luni, timp de șapte ore, la sediul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Cauza protestelor este neplata salariilor aferente lunii februarie.

Potrivit Agerpres, protestul a început la ora 9:00 și va dura până la ora 16:00.

Sindicaliștii susțin că sunt dispuși să protesteze până când Guvernul României va găsi o soluție pentru rezolvarea problemelor salariale.

Citeşte mai multe despre:   profesori