Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Câinii, din nou în pericol: Consilierul din Mediaș vrea ca animalele să latre noaptea în casă, nu în curte (VIDEO)

Câinii, din nou în pericol: Consilierul din Mediaș vrea ca animalele să latre noaptea în casă, nu în curte (VIDEO)

Un articol de: - 01 Mar 2016, 15:25
Câinii, din nou în pericol: Consilierul din Mediaș vrea ca animalele să latre noaptea în casă, nu în curte (VIDEO) Eveniment

Stăpânii de câini gălăgioşi din Mediaş ar putea fi obligaţi să ţină animalele în casă noaptea, pentru a nu mai deranja vecinii. Este noua propunere inedită venită din partea consilierului local Ioan Ciulea.

Acesta a mai avut de curând şi o altă iniţiativă legată de tot de câinii zgomotişi şi anume ca aceştia să fie operaţi şi să le fie scoase corzile vocale. Propunerea a fost respinsă de ceilalţi consilieri municipali.

Câinii, din nou în pericol: Consilierul din Mediaș vrea ca animalele să latre noaptea în casă, nu în curte


"Trebuie să dăm o hotărâre cu privire la această problemă. Vecinii care au câini care-i deranjează pe alţii ar trebui să fie obligaţi să-i ţină în casă, de la orele 22.00 până la 7.00 dimineaţa, iar în weekend să-i ţină până la ora 9.00 în casă, pentru că sunt pensionari şi copii care vor să mai doarmă. Urmează ca propunerea asta să o punem în aplicare şi să o votăm", a declarat consilierul din Mediaş, potrivit hotnews.

Ioan Ciulea este convins că, de această dată, propunerea sa "nu contravine legilor ţării şi nici protecţiei animalelor.

"Dacă acel câine face parte din familia respectivă, atunci, domnule, ţine-l în casă. Fiecare casă are un hol. Eu am vorbit cu colegii mei şi aproape 60-70% sunt de acord cu această propunere. Eu doresc să le dăm amendă la cetăţenii care nu respectă această hotărâre, amendă între 5.000 şi 10.000 de lei, ca să simtă proprietarul câinelui că trebuie să ţină acest câine într-un adăpost. La a patra amendă, înstrăinăm câinele şi am terminat balamucul", a mai spus Ciulea.

Un consilier local din Mediaș vrea să le taie corzile vocale câinilor

Citeşte mai multe despre:   caini