Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Calendarul MINIVACANȚELOR din 2020: Surprize MAJORE pentru bugetari!

Calendarul MINIVACANȚELOR din 2020: Surprize MAJORE pentru bugetari!

Un articol de: B1.ro - 20 Oct 2019, 12:33
Eveniment

Anul acesta, românii pierd o minivacanţă! Nu ne vom bucura de zile libere în plus de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională. Și asta din cauză că aceste sărbători din datele de 30 noiembrie şi 1 decembrie pică sâmbătă respectiv duminică. Nu trebuie să ne întristăm pentru că, la nici o lună distanţă, vine Crăciunul, iar 25 decembie cad în acest an într-o zi de miercuri. 

IMAGINI DE INFARCT CU INNA! A RENUNȚAT LA HAINE ÎN VĂZUL TUTUROR! POZELE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

A doua zi de Crăciun, respectiv joi, 26 decembrie, este liberă prin lege şi este foarte posibil ca aleşii să declare liberă şi ziua de vineri. 

Astfel, de Naşterea Domnului s-ar putea să legăm cinci zile de vacanţă. De Anul Nou, aceeaşi poveste. 1 şi 2 ianuarie sunt miercuri, respectiv joi. Dacă şi în acest caz ziua de vineri va fi declarată liberă, românii se vor bucura de încă cinci zile libere. 

PROFEȚIE ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE ARSENIE BOCA! A ANUNȚAT MOARTEA FOSTULUI PREȘEDINTE! LA ASTA NU SE AȘTEPTA NIMENI (GALERIE FOTO)

24 ianuarie, Ziua Micii Uniri, va fi într-o zi de vineri. Aici vom avea parte doar de week-end prelungit cu o zi. 

Următoarea minivacanţă mai consistentă a anului viitor va fi de Paşte, când românii vor avea 4 zile libere legate, de vineri până luni. 

Dacă în 2019 am avut cinci zile libere în jurul lui 1 Mai, în 2020, Ziua Muncii pică într-o vineri, deci, vom petrece cel mult trei zile. 

DISPERARE PENTRU ANDREEA BĂLĂN! HACKERII I-AU FURAT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII! DOAMNE, CE RUȘINE

La o lună distanţă mai avem trei zile libere, de 1 iunie, Ziua Copilului, pe care o sărbătorim luni. 

Pe 7 şi 8 iunie, adică duminică şi luni, avem Rusaliile, respectiv a doua zi de Rusalii. 

Din nou, un weekend mai lung cu o zi. 

30 noiembrie, adică de Sfântul Andrei, va mai fi prilej de liber. Pică într-o zi de luni, apoi urmează 1 Decembrie, care va pica într-o zi de marţi. Cu week-endul de dinainte vom avea patru zile de minivacanţă. 

Crăciunul din 2020 nu ne va aduce la fel de mult libere ca în acest an. 25 decembrie va fi într-o zi de vineri. Chiar şi aşa, anul viitor, fără eventualele punţi pe care le-ar putea da Guvernul, românii vor avea 11 zile libere în plus în timpul săptămânii.

 
Loading...