Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Judecătoarea Camelia Bogdan: Voi alerta comunitatea internaţională privind apartenenţa la Loja Masonică a magistraţilor (VIDEO)

Judecătoarea Camelia Bogdan: Voi alerta comunitatea internaţională privind apartenenţa la Loja Masonică a magistraţilor (VIDEO)

Un articol de: - 03 Apr 2018, 12:48
Judecătoarea Camelia Bogdan: Voi alerta comunitatea internaţională privind apartenenţa la Loja Masonică a magistraţilor (VIDEO) Eveniment

Judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu în dosarul ICA, a anunţat marţi că va alerta comunitatea internaţională privind anumite probleme din sistemul de magistratură precum legătura cu masoneria. 

"Eu voi alerta de data aceasta şi comunitatea internaţională fiind că văd că deşi sunt reprimită în sistem şi mi se face dreptate la Înalta Curte această hărţuire continuă. Organele de urmărire penală nu investighează care sunt relaţiile din sistem, care sunt relaţiile magistraţilor şi afinităţile cu serviciile române de informaţii cu diversele structuri masonice. Eu am dovedit în acest dosar înregistrat pe rolul Înaltei Curţi că apartenenţa la Loja Masonică e o problemă de interes public a magistraţilor", a afirmat Camelia Bogdan.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Aceste declaraţii vin în contextul în care luni aceasta a fost exclusă pentru a doua din magistratură de Secţia de Judecători a CSM. Prima excludere a fost anulată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Acest nu este primul demers de acest gen al judecătoarei. Pe ordinea de zi a unei comisii CSM din 2 mai 2017 s-a aflat o solicitare pe care judecătoarea Camelia Bogdan a făcut-o către CSM, prin care cerea să se constituie un registru public de evidenţă a judecătorilor şi procurorilor masoni.

Citeşte mai multe despre:   Camelia Bogdan