Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Campania #FĂRĂCOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperați din cauza gropilor, au recurs la o formă inedită de protest (VIDEO)

Campania #FĂRĂCOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperați din cauza gropilor, au recurs la o formă inedită de protest (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 11 Apr 2018, 12:12
Campania #FĂRĂCOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperați din cauza gropilor, au recurs la o formă inedită de protest (VIDEO) Eveniment

În timp ce oamenii obişnuiţi trebuie să suporte zilnic aglomeraţia de nedescris de pe şoselele patriei, demnitarii ne sfidează din coloanele oficiale. A devenit de altfel o modă ca mai marii statului să folosească girofarul chiar şi atunci când pleacă în vacanță. B1 TV desfășoară o campanie intitulată "# FĂRĂ COLOANE OFICIALE". Postul nostru de televiziune le cere guvernanților să construiască drumuri mai întâi şi abia apoi să folosească girofarul.

Ajunși la limita răbdării, mai mulţi locuitori din județul Prahova au protestat, marţi, pe drumul care leagă localităţile Ceraşu de Slon. Ei au ales să le atragă atenția autorităților într-un mod inedit: au plantat panseluţe în gropile din asfalt.

Primarul din localitatea Ceraşu a declarat că și el merge în fiecare zi pe acel drum și ar vrea să fie fără gropi. El a mai spus că drumul e distrus pentru că a fost polei și s-a dat mult material antiderapant. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Prahova