Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Când reîncep spectacolele la Teatrul Național București. Până la finalul lunii mai sunt programte trei premiere

Când reîncep spectacolele la Teatrul Național București. Până la finalul lunii mai sunt programte trei premiere

Un articol de: Beatris Ionita - 04 Mai 2021, 13:49
Când reîncep spectacolele la Teatrul Național București. Până la finalul lunii mai sunt programte trei premiere Sursa foto: Tnb.ro Eveniment

Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti își reia activitatea începând cu data de 14 mai, iar până la finalul lunii vor avea loc 3 premiere, a anunțat managerul instituţiei, Ion Caramitru, potrivit Agerpres. 

În prima zi după relaxarea restricțiilor din București, la Teatrul Național din București, s-a jucat piesa de teatru „Sunt un orb”, care a fost reprogramată din martie.

„Teatrele se pot deschide la capacitatea de ocupare de 30% din locuri, începând de ieri (n.r. luni, 3 mai), ca dată. La Teatrul Naţional ieri s-a jucat un spectacol la Sala Mare, spectacolul lui Horaţiu Mălăele „Sunt un orb”, cu biletele vândute în martie”, a declarat Ion Carmitru. Acum, managerul instituției a anunțat că urmează „un timp de respiro pentru a face publicitate, pentru a vinde bilete” pentru că TNB urmează să se redeschidă cu patru săli.

 

14 mai, prima zi în care la TNB se joacă în toate sălile

 

„Aşa că prima zi de spectacole este 14 mai, zi în care jucăm în toate sălile. În 15 mai jucăm iar în toate sălile plus Sala Mare, în programul pilot, cu spectacolul «Dineu cu proşti»”, a precizat Ion Caramitru.
 

Premierele care vor avea loc la TNB în mai 2021

 

„Avem şi trei premiere, două care vor apărea acum în această dată de 14 – piesa care a câştigat anul trecut premiul Cea mai bună piesă românească a anului, la concursul organizat de UNITER, cu titlul «Să vorbim despre viaţă» – la Sala Atelier, şi altă piesă premiată, de data aceasta în Franţa, unde a luat Premiul Moliere, premiul de dramaturgie, «Bună seara, domnule Ahman» se numeşte piesa, la Sala Pictură, în regia lui Felix Alexa. La sfârşitul lunii mai, e «D'ale Carnavalului», în regia lui Alexandru Dabija. Deci, ieşim la liman cu trei titluri, trei premiere”, a menționat Ion Caramitru.
=

Citeşte mai multe despre:   Teatrul National Bucuresti,   spectacole reluate,   Ion Caramitru