Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cântăreaţă de muzică populară, AŞEZATĂ pe opera lui Brâncuşi. De ce nu poate fi AMENDATĂ  (FOTO)

Cântăreaţă de muzică populară, AŞEZATĂ pe opera lui Brâncuşi. De ce nu poate fi AMENDATĂ  (FOTO)

Un articol de: - 26 Feb 2018, 16:08
Cântăreaţă de muzică populară, AŞEZATĂ pe opera lui Brâncuşi. De ce nu poate fi AMENDATĂ  (FOTO) Eveniment

Cântăreaţa de muzică populară Roberta Crintea a postat recent o fotografie, pe pagina sa de Facebook, în care stă pe unul dintre scaunele de la Masa Tăcerii.

Statul pe opera realizată de Costantin Brâncuşi este interzisă printr-o hotărâre a Consiliului Local, iar amenda pentru cei care încalcă această decizie este cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei,informează Adevărul.

„Iubirea este atunci când celălalt ştie despre tine ceea ce tu ai uitat să mai fii“, a adăugat Crintea alături de fotografie.


„Nu te-au certat miliţienii că ai stat pe scaun? Că pe Iohannis l-au criticat“ a fost unul dintre comentariile de care s-a lovit artista după apariţia fotografiei, în timp ce alt internaut i-a scris acesteia: „O să luaţi amendă, doamnă. Poliţia, cu multă iubire…, o să vă amendeze, dacă vă prinde“.

Norocoasă din fire, Poliţia Locală din Târgul Jiu nu o poate sancţiona pe cântăreaţă, deoarece nu se cunoaşte cu exactitate data la care a fost realizată fotografia

„Din fotografia respectivă nu se poate stabili data când persoana în cauză s-a fotografiat pe unul din scaunele de la Masa Tăcerii şi nu există un fapt cert că fotografia este originală. Mai mult decât atât, conform dispoziţiilor OG nr.2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, agentul constată faptele de natură contravenţională prin propriile constatări“, a explicat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Președintele Klaus Iohannis s-a fotografiat recent la Masa Tăcerii din Parcul Central din Târgu-Jiu, fără ca jandarmii şi pazncii din parc să intervină. Atunci, reacții ironice au fost stârnite din partea internauților. 


 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Crintea