Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cântărețul Mihai Constantinescu nu dorește eutanasierea maidanezilor: Autoritățile sunt vinovate pentru moartea copilului

Cântărețul Mihai Constantinescu nu dorește eutanasierea maidanezilor: Autoritățile sunt vinovate pentru moartea copilului

Un articol de: B1.ro - 06 Sep 2013, 12:20
Cântărețul Mihai Constantinescu nu dorește eutanasierea maidanezilor: Autoritățile sunt vinovate pentru moartea copilului Eveniment

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește eutanasierea câinilor vagabonzi, iar cântărețul Mihai Constantinescu face parte din tabăra celor care spun că uciderea lor nu reprezintă cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

Artistul consideră că nu câinii sunt vinovați pentru tragediile de pe străzile Capitalei, ci autoritățile, care au avut fonduri și totuși nu s-au ocupat de acest aspect.

„În ultimii ani s-au acordat foarte mulţi bani de la buget pentru sterilizarea câinilor. Cu toate astea, pe străzile din Bucureşti, câinii continuă să se înmulţească. Vinovaţi pentru tragicul eveniment (nr. copilul de 4 ani ucis de câinii comunitari) nu sunt câinii. Nu este admisibil ca cineva să se spele pe mâini spunând că ‘nu era pe teritoriul meu, deci nu e responsabilitatea mea’. Viaţa unui om, a unui copil, în cazul de faţă, nu costă 2.000 de lei, sumă primită drept amendă de firma pe teritoriul căreia s-a găsit trupul copilului. Dispariţia unui copil nu poate fi compensată cu concedierea a două persoane. Nu câinii sunt vinovaţi, ci autorităţile, care au avut mulţi bani pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân şi nu au făcut-o. Ei ar trebui să plătească pentru tragicul eveniment, nu câinii”, a declarat Mihai Constantinescu pentru Gândul.

El a mai spus că cea mai bună măsură ar fi sterilizarea maidanezilor. Chiar dacă a fost mușcat și el de un câine fără stăpân, susține că nu dorește eutanasierea lor.

„E mai bine să băgam banii în buzunar, decât să îi folosim pentru sterilizarea acestor câini. Dacă erau sterilizaţi încă de acum câţiva ani, cel mai probabil numărul câinilor fără stăpân ar fi fost mult mai mic. Durata medie de viaţă a unui astfel de câine este de 10 ani, pentru că ei nu sunt vaccinaţi şi nu au cele mai bune condiţii de viaţă”, a completat artistul.
 

Mihai Constantinescu - Iubiți și câinii vagabonzi

Embed:

 

 

 

 

 

 

 A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Citeşte mai multe despre:   Mihai Constantinescu