Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment INTERCEPTĂRI din dosarul Caracal: Dincă i-a povestit unui ”coleg de celulă” cum i-a ars trupul Luizei Melencu / Detalii cutremurătoare din rechizitoriul procurorilor (VIDEO)

INTERCEPTĂRI din dosarul Caracal: Dincă i-a povestit unui ”coleg de celulă” cum i-a ars trupul Luizei Melencu / Detalii cutremurătoare din rechizitoriul procurorilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 18 Ian 2020, 10:36
Eveniment

Gheorghe Dincă rămâne după gratii, nu în arest la domiciliu, aşa cum şi-a dorit. El va fi mutat la penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova şi va aştepta judecata, care va avea loc la Tribunalul Olt, infrormează B1 TV. Între timp, apar noi date şocante din rechizitoriu. Datorită unui colaborator aflat chiar în celula lui Gheorghe Dincă, procurorii au putut proba că acesta îşi recunoaşte faptele. Planul diabolic a fost atent premeditat. Mecanicul din Caracal şi-a transformat casa într-o fortăreaţă din care nu se putea evada. Trei zile a rezistat Luiza Melencu în casa ororilor, unde a fost supusă la chinuri greu de imaginat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cu huiduieli au fost primiţi vineri, la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă şi complicele său, Ştefan Risipiţeanu, principalii suspecţi în dosarul „Caracal”. Cei doi au intrat în clădire blamaţi de mai mulţi oameni. Tot vineri, a fost publicat rechizitoriul procurorilor care l-au trimis în judecată. Ororile lui Gheorghe Dincă se întind pe 400 de pagini, iar unele detalii sunt absolut cutremurătoare. Pentru a intra în mintea lui şi a-i smulge mărturisirile, în celula lui a intrat un poliţist sub acoperire, care l-a descusut.

DINCĂ Gheorghe: BĂI, N-AM LEGAT-O D-AIA!

Coleg celulă: E camera, te-a filmat!

DINCĂ Gheorghe: BĂI STAI MĂ…

Coleg celulă: Să fiu al dracu!

DINCĂ Gheorghe: Bă, stai mă așteaptă un pic să… păi tu n-auzi! Da' io am oprit-o intenția mea a fost s-o duc unde…

Coleg celulă: Ești violator criminal! Cu sânge rece!

DINCĂ Gheorghe: PĂI SUNT…

În rechizitoriul procurorilor este ataşată o declaraţie a lui Gheorghe Dincă, înregistrată când acesta stătea de vorbă cu un coleg de celulă. În rechizitoriu este descris în detaliu modul în care Dincă îşi vedea victimele.

De exemplu, Dincă a desenat-o pe Luiza Melencu având zâmbetul pe buze, cu capul mai mare decât trunchiul. Pe de altă parte, când a venit vorba de Alexandra Măceşanu, Dincă a desenat-o pe fată mai mică decât pe Luiza Melencu, mai firavă, încălțată și gata de plecare. Nici la ea, nici la Luiza, nu sunt desenate urechi.

DINCĂ Gheorghe: MĂ CREZI CĂ IO ACU' CU ĂȘTIA AM MINȚIT MULT!

Coleg celulă: Că n-ai ce să. așa-i la anchetă!

DINCĂ Gheorghe: Păi e că. N-AM ȘTIUT…

Coleg celulă: Așa-i mersu.

DINCĂ Gheorghe: …NICI N-AM ȘTIU IO CĂ TE IA CU. CU MINUTU', CU SECUNDA, CU.

Dincă nu s-a oprit aici. I-a povestit colegului de celulă şi ce a făcut cu victimele. Prima victimă, Luiza Melencu. Trei zile a rezistat adolescenta în casa ororilor.

DINCĂ Gheorghe: EA, FATA, A SPERAT UN AJUTOR CÂND A ȚIPAT. ASTA S-A NIMERIT, A FOST, A VĂZUT, asta era o chestie care. așa. și NU MAI PUTEAM SĂ FAC FAȚĂ. ȘI

TREABA A FOST MAI. MAI NASOALĂ ȘI MAI AIA, CĂ AU FOST ȘI PORȚILE DESCHISE. Înțelegi? ȘI A PRINS ȘI A INTRAT, CÂND ERA …Ce mai puteam să fac?
Coleg celulă: FANE?

DINCĂ Gheorghe: Păi da cum……ÎL FĂCEAM ȘI PĂ EL ÎN BUTOI ȘI DUCEAM CENUȘA…DE NU SE GĂSEA NIMIC ȘI GATA! ZIC: „ȚINE MINTE CE-ȚI SPUN, NU MĂ SCOATE DIN SĂRITE!" Au fost discuții și la prima și la a doua….ȘI PÂNĂ LA URMĂ ÎNCOLȚITE….ce…cum!

Coleg celulă: N-avea ce să mârâie că era deja pachet.

DINCĂ Gheorghe: DA. SIGUR CĂ DA.

Documentul arată încă de la început cum a fost răpită Luiza Melencu şi cum a ajuns Fane Risipiţeanu s-o vadă pe tânără. Potrivit documentului, Risipiţeanu intrase deja în curtea lui Dincă, până în apropierea maşinii, spunându-i acestuia că a venit după tutun. Risipiţeanu a văzut o pe Luiza, iar Dincă s-a văzut nevoit să-i dea o explicaţie prietenului său. Dincă a spus despre Luiza că este „o fată cu care a aranjat” să întreţină raporturi sexuale.

Dincă l-a trimis pe Fănică într-un foişor promiţându-i că va „discuta cu persoana din maşină dacă aceasta ar dori să întreţină relaţii sexuale şi cu el”.

Apoi, susţin procurorii, Luiza Melencu ar fi fost violată şi supusă unor perversiuni sexuale greu de imaginat.

3 luni mai târziu, Alexandra Măceşeanu este cea care ajunge în mâinile lui Dincă. Ea nu este însă ucisă din cauza apelului la 112. Ci, spun procurorii, pentru că, dintr-o dată, în ochii lui

Dincă devine „tupeistă” și „total schimbată”.

Tot din rechizitoriul procurorilor aflăm detalii despre viaţa lui Dincă, modul în care intercţiona cu familia, vecinii şi prietenii.

„Relația cu copiii și nepoții săi nu se menține apropiată, iar soția îl vizita sporadic, circa o lună pe an, doar în concediu, de cele mai multe ori în preajma sărbătorilor, însă îi trimitea bani regulat pentru întreținere”.

Dincă îşi construiese o adevărată fortăreaţă, iar puţini erau cei care îi treceau pragul.

„În casa și locuința sa au avut acces femei de diferite condiții sociale și diferite vârste, pe care le solicita inițial pentru prestarea contra cost de muncă în gospodărie și cu care finalmente a întreținut relații sexuale, pentru aceste relații inculpatul DINCĂ GHEORGHE plătind sume modice de bani”.

De asemenea, în rechizitoriu se mai arată că aproape 600 de fragmente osoase nu au putut fi identificate.

“Conversaţie din data de 26.10.2019, începând cu orele 01:10:52.

Dincă Gheorghe: Păi stai să-ţi spun! Eu normal pe prima am vrut să o arunc în Olt.

Coleg celulă: Corect.

Dincă Gheorghe: Înţălegi? Am vrut să învelesc în sârmă...să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: ‘Bă omule, eu o duc la Olt...pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio maşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi...oho, am luat-o şi ţup!’ (onomatopee)

Dincă Gheorghe: Şi zic: ‘Nu la Olt!’. Deşi cenuşa când a fost, după ce a fost şi n-am dus-o la Olt, mi-a venit... fiind ăla în curte şi eu lucrând...Opa!... Ştii? Am văzut...butoiul (neinteligibil), dar nicio secundă n-am stat că trebuie ars atâta, că trebuie băgat foc atâta, că trebuie făcut...atâta, n-am avut calcule făcute.

Coleg celulă: Cu butoiul ai făcut experimentul pe loc?

Dincă Gheorghe: Da’ ce experiment, mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau...

Coleg celulă: Voiai să scapi de mort.

Dincă Gheorghe: PĂI DA! SĂ SCAP SĂ NU MĂ PRINDĂ.

Dincă Gheorghe: SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUŞCĂRIE, ÎNŢĂLEGI?

Coleg celulă: Corect.

Dincă Gheorghe: SĂ SCAP!”

Dincă povestește cum i-a dat foc corpului Luizei

“Conversaţie din data de 09.11.2019, începând cu orele 21:20:22.

Coleg celulă: Când ai băgat-o în foc... cât ai pregătit focul?

Dincă Gheorghe: Nu, NIMIC. CE SĂ PREGĂTESC FOCUL... O CÂRPĂ DĂ... DISTANŢA BĂI, DISTANŢA, DISTANŢA DE LA...ERA AŞA...

Coleg celulă: Atâta era...nu?

Dincă Gheorghe: NU...AŞA...

Coleg celulă: De foc.

Dincă Gheorghe: Distanţa de pământ.

Coleg celulă: Da, că era...

Dincă Gheorghe: Şi aici venea... au fost nişte şuruburi, VREO ŞASE ŞURUBURI PUSE AŞA...ŞI DREPTE, CA SĂ STEA SĂ NU INTRE ÎN PĂMÂNT, CĂ ERAU CAPUL ÎN JOS, D-ALEA GROASE, CU HEXAGON.

Coleg celulă: Da.

Dincă Gheorghe: ŞI LE-AM SUDAT FIER BETON CARE LE ŢINEA, CA NIŞTE PIROSTRII. ŞI PESTE ELE AM PUS SITĂ.

Coleg celulă: Da...

Dincă Gheorghe: ŞI SUB ALEA ERAU ÎNCĂ DOUĂ FIARE DATE GAURĂ ÎN BUTOI CA SĂ NU SE ÎNDOAIE ASTA SĂ CADĂ.

Coleg celulă: Corect.

Dincă Gheorghe: ERA DATĂ GAURĂ ÎN BUTOI, că eu puneam greutate, puneam aluminiu, puneam...

Coleg celulă: Şi când ai băgat acolo automat o ţinea şi pe ea fiarele alea...

Dincă Gheorghe: PE EA O ŢINEAU, DAR NU LUA FOC.

Coleg celulă: Nu lua foc aşa...

Dincă Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB CU, PE SUB...

Coleg celulă: Şi curgea slănina, şunca?

Dincă Gheorghe: Păi am avut tablă, pe tablă a curs şi...totul a ars, totul...

Coleg celulă: Ai văzut oasele roşii?

Dincă Gheorghe: Păi da, erau roşii. Păi datorită temperaturii mari... Şi când se topea”.

În rechizitoriu este prezentată o a treia discuție purtată de Dincă, tot în data de 9 noiembrie 2019, cu colegul lui de celulă.

“Conversaţie din data de 09.11.2019, începând cu orele 21:36:41.

Coleg celulă: Adică ai inventat noua modă de a scăpa de cadavru.

Dincă Gheorghe: SĂ ARZI ÎNCONTINUU PÂNĂ SE FAC ELE ZOB, ASTA E ŞMECHERIA. Din ce am observat eu acum de la mine, dar nu... n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Caracal,   Gheorghe Dinca,   Luiza Melencu,   Alexandra Macesanu
 
Loading...