Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caracatiţa mafiei are tentacule întinse prin toate partidele: "Însă corpul, ochii, ciocul înfiorător cu care sfâşia hălci uriaşe din resursele statului, a fost mereu la PSD"

Caracatiţa mafiei are tentacule întinse prin toate partidele: "Însă corpul, ochii, ciocul înfiorător cu care sfâşia hălci uriaşe din resursele statului, a fost mereu la PSD"

Un articol de: - 13 Oct 2015, 15:05
Caracatiţa mafiei are tentacule întinse prin toate partidele: "Însă corpul, ochii, ciocul înfiorător cu care sfâşia hălci uriaşe din resursele statului, a fost mereu la PSD" Foto: actualmm.ro Eveniment

Alegerea lui Liviu Dragnea la șefia PSD a stârnit nenumărate controverse. Fiind unicul candidat la președinția partidului, acesta a fost comparat cu Nicolae Ceaușescu.

Alegerea acestuia cu procentul ceauşist de 97 la sută este doar confirmarea faptului că acest partid merge pe linia trasată din momentul în care spuma PDSR protesta în faţa Parchetului General pentru a-l proteja pe viitorul condamnat Gabriel Bivolaru”, este de părere jurnalistul Mălin Bot.

PSD este “o gașcă a șemecherilor”, iar politidca este pentru membrii partidului un hobby din care obțin “profituri fabuloase din afaceri dubioase cu bani publici”, scrie Bot într-un editorial postat pe evz.ro.

Criticii acestui text mi-ar atrage atenţia, pe bună dreptate, că operaţiunile DNA împotriva corupţiei au produs condamnări pentru politicieni din toate partidele care au exercitat putere de stat în vreo formă sau alta.

Aşa este, caracatiţa mafiei are tentacule întinse prin toate partidele care au exercitat putere de stat în orice formă. Însă corpul monstrului, ochii lui, ciocul înfiorător cu care sfâşia hălci uriaşe din resursele statului, a fost mereu la PSD”, conchide jurnalistul.

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   Ceausescu