Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Carantina în comuna ilfoveană Dobroești, prelungită cu 14 zile

Carantina în comuna ilfoveană Dobroești, prelungită cu 14 zile

Un articol de: Raluca Tindeche - 08 Apr 2021, 21:32
Carantina în comuna ilfoveană Dobroești, prelungită cu 14 zile Sursa Foto: Facebook/ DGPMB Eveniment

Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu 14 zile pentru comuna ilfoveană Dobroeşti, începând de joi, de la ora 22.00, a anunțat Prefectura Ilfov.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 85 din 8.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Dobroești, cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni.

Propunerea a fost validată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Astfel, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinul privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dobroeşti, cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni, începând din 8 aprilie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 22 aprilie, ora 22:00.

Rata de infectare a ajuns la 10,23 de cazuri la mia de locuitori la Dobroeşti. Miercuri, 7 aprilie, comuna ilfoveană Gruiu a intrat în carantină pentru 14 zile. De asemenea, a fost prelungită carantina în comunele Baloteşti, Snagov şi Ştefăneştii de Jos. Carantina zonală s-a prelungit cu 7 zile și pentru comuna ilfoveană Mogoșoaia, începând de miercuri ora 22.00. 

 

Citeşte mai multe despre:   carantina